Sundhed

Familie uden kemi

29. juli 2009
af Redaktionen
Bogen der hjælper jer til at finde rundt i junglen af parabener, phtalater og E-numre

Vi vil alle sammen så leve sundere. Det er bare så pokkers svært at finde rundt i junglen af parabener, phtalater og E-numre. Hvad dækker alle de mange betegnelser over? Hvor farligt er det egentligt? Hvordan undgår man dem? Og hvor finder man de gode alternativer? Nu er der hjælp at hente i en ny dansk bog om det kemifrie familieliv.

Bogen tager fat på:- plejeprodukter (sæbe, shampoo, creme, makeup, hårfarve osv.)- tekstiler (tøj, møbler, bamser og dukker osv.)- legetøj (til både børn og voksne)- kost (tilsætningsstoffer, medicinrester, farve ... økologi)- indeklima (rengøringsmidler, elektronik, møbler osv.)

Når du har læst den, og fulgt bare nogle få af de mange praktiske råd, vil der med sikkerhed være langt færre kemikalier og tilsætningsstoffer i både dig, din familie og dit hjem. Det er nemlig ikke så svært! Bogen er fagligt velunderbygget og giver både information og masser af tips og praktiske råd. Den anbefaler også specifikke produkter og bagerst i bogen er der en side, som er lige til at rive ud putte i indkøbstasken eller pungen, så har du altid de vigtigste informationer med dig, når du skal ud at shoppe kemifrit.

"Familie uden kemi" er skrevet af parret Lene Midtgaard & Tino Rabe Tønnesen og koster 249 kr.