https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1303-trinny-og-susannah-misundelige-paa-hinanden/1301-trinny-og-shsannah-2-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Vi er misundelige på hinanden

7. januar 2013
af Mia Qvist Scheelsbeck
Foto: Krestine Havemann/SBS
Trinny vil have Susannahs ben, og Susannah vil have Trinnys bryster

Kvinder har en tendens til at være selvkritiske og ganske misundelige på andre kvinders slanke lår, store bryster, tonede overarme eller kønne ansigt.

De to tv-stjerner Trinny Woodall og Susannah Constantine, der er aktuelle med programmet 'Trinny og Susannah indtager Danmark' på Kanal 4, er ingen undtagelse. De arbejder tæt sammen hver dag - og er hamrende misundelige på hinanden.

- Oh my God, jeg ser konstant på Trinny og tænker: 'You fucking bitch!'. Du er smuk og tynd, og du har ikke store, fede bryster som mig. Du er bare smuk hele tiden! Og jeg er den tykke, der står ved siden af.. Jeg véd godt, det ikke er sådan, det er bare det, at Trinny ser godt ud, uanset hvilken kjole hun tager på. I Danmark har designerne været særligt generøse og har givet os mulighed for at bruge deres tøj, og Trinny kan passe det hele og ser fantastisk ud, mens jeg kæmper med at få lynlåsen op, og det ser rædsomt ud. ARGH - hvor jeg misunder hende, forklarer Susannah i et stort interview med FEMINA i denne uge.

Trinny og Susannah mener, at tøj er lig med sex. Læs, hvordan det hænger sammen, her.

Alle drages til Susannah

Trinny er også misundelig på Susannah, og det er særligt benene, hun vil have.

- Jeg ser Susannah, som hver eneste dag kan vælge at gå i flade sko og have en kjole på i den værst klædelige længde, men hendes ben ser fucking unbelievable ud. Jeg vil skære hendes ben af og sætte dem på min krop! Og hun har en særlig sensualitet, som gør, at hun virker meget tiltrækkende på andre mennesker. Mennesker bliver draget til Susannah, hun er en slags moderlig figur, fordi hun bærer sine følelser udenpå, hvilket jeg selv har meget svært ved. Og hun er meget sexet. Bøsser elsker hende bare. Andre mænd vil bare sindssygt gerne i bukserne på hende. Den slags ting kan ikke købes for penge. Det er integreret i dig, Susannah, siger hun.

De to kvinder har arbejdet sammen i 15 år og føler sig mere som søstre end veninder. De mødtes midt i 1990'erne til en fest hos prinsesse Margarets søn David Viscount Linley, som Susannah efterfølgende datede i otte år.

Indtil dags dato har de hjulpet over 5.000 kvinder i USA og en række europæiske lande med at ændre udseende.

Få hjælp til at finde din kropstype med Trinny og Susannah her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Læs også