https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1301-trinny-og-susannah-om-sex-og-toej/1301-trinny-og-shsannah-1-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Tøj er lig med sex

3. januar 2013
af Mia Qvist Scheelsbeck
Foto: Krestine Havemann/SBS
Når du ser godt ud, får du mere selvtillid og bliver dermed mere sexet som kvinde, mener de to britiske kvinder

De har hjulpet over 5.000 kvinder med at ændre udseende, og nu er turen kommet til Danmark.

Trinny Woodall og Susannah Constantine, der er aktuelle med programmet 'Trinny og Susannah indtager Danmark' på Kanal 4, har en stor passion for at hjælpe andre kvinder, fordi de tror på, det har en stor værdi for kvinderne. Også selvom kvinderne efterfølgende hopper tilbage i deres gamle, slidte jeans.

For Trinny og Susannah tror nemlig på, at en god stil og selvsikkerheden omkring den hænger sammen med kvinders sexliv.

- Tøj og sex er meget tæt forbundet. Hvis du føler, du ser godt ud, får du selvtillid, og hvis du har selvtillid,
bliver du simpelt hen sexet som kvinde, og mænd bliver mere tiltrukket af dig. Mænd lægger i virkeligheden ikke særlig meget mærke til, hvordan kvinder klæder sig. Mænd ser kvinders grad af selvtillid, forklarer Susannah i et stort interview med FEMINA i denne uge.

Få Trinny og Susannahs hjælp til, hvordan du skal klæde dig efter din kropstype her

Følelsen af at være kvinde forsvandt
Sammenhængen mellem tøj og sex har Trinny da også følt på egen krop.

- Mod slutningen af mit ægteskab havde jeg ikke sex, og en del af min følelse af at være kvinde forsvandt fuldstændig. Jeg blev ret uligevægtig. Susannah så klart forandringen til det bedre, da jeg pludselig blev introduceret til sex igen, siger Trinny hudløst ærlig.

De to britiske kvinder langer ud efter de danske kvinder, fordi de ikke vil skille sig ud og klæde sig sexet - og nej, vi kan ikke skyde skylden på de mørke vejr, påpeger de.

- Nej, dét er jeres dårlige undskyldning. New York er fucking kold tre måneder om året, men det er en storby, og folk er presset af, at de ser andre på gaderne gøre en indsats, så de føler, de selv skal gøre noget, når de går ud. Så selvfølgelig kan man gå i pailletjakke klokken ni om morgenen. Man bør faktisk gøre det, mener Trinny.

Se forvandlingen af én af de danske kvinder, som Trinny og Susannah har givet en kærlig hånd, her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Læs også