https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1301-mit-nye-jeg/1301-mit-nye-jeg-foer-copy.jpg
Stil

Trinny og Susannah: Se Majas forvandling

3. januar 2013
af Sandie Winkel
Foto: Krestine Havemann
Maja følte, hun var gået helt i stå efter sine to fødsler. Hun gemte sig derfor i store trøjer og sweatre og havde ikke haft en kjole på siden sit eget bryllup. Trinny og Susannah hjalp hende med at finde sexet tøj i et businesslook, der samtidig matchede hendes former

Kropstype: Vase

Navn: Maja Skjoldager.
Alder: 35 år.
Profession: Formidlingskonsulent
By: Valby.

Vaser har flotte ben, og det vil et par mørke bootleg-jeans fremhæve med en lille hæl under. Maja har former, som har brug for blødhed, også i forhold til udsmykning og smykker. Derfor har vi valgt en pailletjakke, der virker delikat, og smykker, der passer til. De kolde farver står også godt til Majas nye hårfarve.

Trinnys stiltip til Maja
Maja er Vase af kropstype og har derfor godt af at få skabt fokus lige under barmen, da det er der, hun er smallest. Det har vi derfor valgt at gøre ved at samle jakken med en broche her. Maja har store bryster, så jakken former et V ned over barmen og mindsker den. Samtidig skaber jakken en feminin figur takket være det lette materiale og svajet i ærmerne.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b0790678fe864b5da6a3ca3a55b3eb76.jpg

Maja Før

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
Jeg havde ikke de helt store forventninger, da jeg søgte om at komme med i Trinny & Susannahs makeover, så jeg tog tingene, som de kom. På selve dagen skete der utroligt meget, og jeg mødte mange dejlige mennesker; de andre piger, der skulle have en makeover, crewet og ikke mindst Trinny og Susannah. Det var en ren rutchebanetur af følelser med spænding, panik, glæde og nervøsitet. Det var først efter nogle dage, det gik op for mig, hvad jeg havde oplevet, og jeg har stadig sommerfugle i maven, når jeg tænker tilbage på dagen.

Hvad har overrasket dig mest?
Jeg var virkeligt overras­ket over, hvor sød Trinny var. Jeg havde lidt en fore­stilling om, at når kameraet var slukket, ville de trække sig lidt tilbage fra os deltagere. Men der tog jeg helt fejl. De var så skønne og omsorgsfulde, og jeg fik mig en dejlig hyggesnak med Trinny med hendes arm omkring mig i sofaen. De havde det mest fantastiske overskud, især når man tænker på, hvor mange kvinder de har arbejdet med de sidste mange år.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/a343dccb428d40e5b371cebb34be90c5.jpg

Hvordan ser din hverdag ud i dag?

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5b9d3c7263744889bde6181dba15a663.jpg

Maja efter

Da jeg stod op dagen efter, ryddede jeg ud i "kludene" fra skabet. Jeg fandt ud af, at jeg faktisk havde rigtigt meget lækkert tøj, og begyndte at lege med sammensætninger af forskellige outfits. Jeg anskaffede mig også et glattejern og lidt lækker ny makeup, som den fantastiske stylist Søren Hedegaard foreslog mig. Nu står jeg op hver morgen, kigger i skabet og finder det sjovt at finde det helt rigtige frem. Efter at jeg så mit før-billedet, er det med garanti, at ingen kommer til at se mig i det tøj igen. Med hensyn til mit forhenværende lange hår får det nok et comeback, dog vil det blive stylet hver dag, og jeg vil også beholde det smarte pandehår. Den lyse farve gjorde, at jeg kendte mig selv fra før igen, dejligt.

Hvad har oplevelsen betydet for dig?
Det var rigtig dejligt at se min mand så betaget ved runwayen. Sidst jeg så det blik, var, da jeg gik ned ad kirkegulvet, det har selvfølgeligt givet et lille pust i hverdagen. Oplevelsen har givet mit selvværd et boost, og jeg har lovet mig selv ikke at lade lækkert tøj hænge i skabet, bare fordi børnene evt. kan komme til at grise det til. Oplevelsen har også motiveret mig til igen at give vægttabet en skalle.

Hvilket tip var det mest brugbare?
Jeg fik utrolig mange tip. Trinny & Susannah vidste lige, hvilke knapper de skulle trykke på. De mest brugbare tip var at bruge strammere bukser og gerne så lange som muligt og sko med lidt hæl. Det store ballontøj gjorde ikke, at jeg gemte mig, som det var meningen det skulle, men gjorde mig til en kæmpe kasse i stedet. Jeg har aldrig brudt mig om at gå i kjole, da jeg ikke er glad for mine ben. Men da Trinny tog et billede af mig i kjole og hæle, fik hun endeligt banket ind i hovedet på mig, at det slet ikke var det, folk fokuserede på.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d1ce7234d82348999c1ab3b4bb4be8cb.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Læs også