https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/trinny-og-susannah/1301-trinny-jeg-bruger-botox/1301-trinny-botox-copy.jpg
Stil

Trinny: Jeg bruger Botox

4. januar 2013
af Mia Qvist Scheelsbeck
Foto: Krestine Havemann/SBS
Den britiske tv-stjerne holder gerne sit ansigt ungt med Botox

Susannah er ikke bange for at fortælle om, at hun særligt er vild med sex, når hun er gravid, og at hun har haft en efterfødselsdepression. Trinny er ikke bange for at fortælle, at hun drak heftigt som ung, og at hun måtte igennem en bunke IVF-behandlinger for at få datteren Lyla.

Trinny Woodall og Susannah Constantine, der er aktuelle i programmet 'Trinny og Susannah indtager Danmark' på Kanal 4, er ikke bange for at sige tingene, som de er. Heller ikke, når det kommer til, hvordan de har det med at blive ældre.

- Det afhænger totalt af the fucking day. Hvilket mærkeligt nok gør, at vi igen ender ved påklædning. Hvis jeg står op og får noget tøj på, som føles rigtigt, så er alder irrelevant. Min største frygt er at komme til at mangle bevægelsesfrihed og energi. Jeg tager Botox og shit like that, og det har jeg gjort, siden jeg var 35, og fuck det, for det er, hvad jeg gør. Men det skræmmer mig at vågne og føle mig træt, så jeg passer på mit
helbred. Min mor er ret immobil, og jeg vil altså kunne klatre i fucking bjerge, når jeg er 80. Og jeg vil arbejde, til jeg er 70, for når man holder op med at arbejde, mister man altså lidt sin hjerne, siger Trinny i et stort interview med FEMINA.

Linse Kessler har fået masser af Botox. Læs her, hvorfor hun selv synes, hun er en dejlig person.

Bryder sig ikke om at få sprøjtet ting ind

Susannah har ligeledes afprøvet Botox-verdenen, men hun følte simpelthen, at hun var ved at få et hjerteanfald og droppede det igen.

- Jamen, jeg bryder mig bare ikke om at få sprøjtet ting ind i mit ansigt. Det er et personligt valg, og jeg dømmer ikke folk, der gør det. Måske ville jeg være mere fristet til at lægge mit ansigt under skalpellen. Vi får se, siger hun.

Selvom de to kvinder bekymrer sig om rynkerne i ansigtet, mener de alligevel ikke, at det er det ydre, det kommer an på.

- For mig handler det om det indre - det GØR det altså. Man kan være meget smuk, men rådden indvendig, og så er man meget grim. Hvis man ikke er et godt menneske, bliver man grim, uanset hvor smuk man er. For mig handler skønhed udelukkende om personlighed og karakter. Ikke om udseende, siger hun.

Se billeder af én af de kvinder, som Trinny og Susannah har forvandlet, her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/171b978fa28042e6b830480a8547b68a.jpg

Læs også