9 fantastiske produkter under 200 kr. (som burde være dyrere..)
Skønhed

Skønhedsredaktøren anbefaler: 9 fantastiske produkter under 200 kr. (som burde være dyrere..)

6. september 2018
af Lene Hussmann
Foto: PR
9 geniale produkter til skønhedsrutinen - til priser, hvor de fleste af os kan være med

Det er ikke altid, at pris og kvalitet nødvendigvis hænger sammen, når det kommer til skønhedsprodukter. Faktisk er der guld at finde på budgethylderne også!

Feminas skønhedsredaktør Vibeke Nielsen har testet rigtig mange produkter gennem tiden, så her får du hendes hemmelige fifs til 9 fantastiske skønhedsprodukter, der alle koster under 200 kr.

1. God anti-age-pleje for pengene

Faktisk synes jeg, at alle produkterne i Nivea Q10 serien er fantastiske og burde koste meget mere, når man tænker på hvor højteknologiske de er. Her får man virkelig god anti-age pleje for pengene.

nivea

Plus Anti-wrinkle Day Cream, Nivea Q10, 50 ml, 140 kr.

2. Genial læbestift i læbepomadeform

Labello kan bare noget, det kommer vist ikke bag på nogen. Men har du prøvet deres læbepomader med farve? Jeg er ret glad for denne, som efterlader et fint skær på læberne, mens den fugter og plejer – for en 20’er!

labello

3. Bedste volumen til hårrødderne (og hårvask på to minutter)

Jeg vil gå så langt, som at sige at jeg ikke kan undvære min Klorane tørshampoo. Jeg har tonsvis af dem og heldigvis er prisen fornuftig.

klorane

Tørshampoo, Klorane, 150 ml, 109,50 kr.

4. Suveræn mascara til budgetpris

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, når det glæder mascaras, hvis du spørger mig. Mascara Catchy fra Gosh er både budgetvenlig OG suveræn god.

gosh

Mascara Catchy, Gosh Copenhagen, 110 kr.

5. Effektivt produkt til det trætte ansigt

Et produkt jeg er faldet på enden over er denne billige concealer. Den fjerner virkelig mørke rande, uden at virke tør og så er applikatoren utrolig nem at arbejde med.

maybelline

6. SOS til den tørre hud

En creme som et hvert hjem bør have. Cremen er god til tør hud, og genial til alt fra tørre neglebånd, tørhedspletter og til børnekinder

decubal

Lipid cream, Decubal, 20 ml

7. God fugtcreme med skøn duft

Biotherm laver generelt utrolig lækre produkter til en fornuftig pris. Denne creme faldt jeg især for pga duften – uhm, den er fantastisk og i øvrigt også en god fugtgiver, som er nem at påføre.

biotherm

Lait Corporel La Brume, Hydrating body mist, 150 ml, 118 kr.

8. Mirakelolie til huden

Jeg er vild med kropsolier, som fugter min hud det mere end en creme. Jeg er specielt kæmpe fan af denne olie, som jeg vender tilbage til igen og igen. Ærlig talt ikke er det kønneste produkt, men det er fuldstændig fantastisk – også mod cellulites, strækmærker og andre uønskede emner.

bio oil

Oil, Bio Oil, 125 ml, 169 kr.

9. Fantastisk håndcreme

Jeg slår gerne et slag for denne håndcreme, som sagtens kan måle sig med håndcremer der er 2 x eller 3x så dyre. I det hele tager, synes jeg at brandet Beauté Pacifique er i høj klasse til meget fornuftige priser. Effektiviteten er i top.

beauté pacifique
vibeke nielsen

feminas skønhedsredaktør Vibeke Nielsen er 55 år, og har arbejdet som skønhedsredaktør på femina i 23 år.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også