https://imgix.femina.dk/media/article/millegori_portraet.jpg
Skønhed

Mille Gori om sin største skønhedsbommert: "Jeg lignede en lille trold i flere måneder"

11. februar 2021
af Missu Schneidermannn
Foto: Privat
Den 31-årige tv-vært og forfatter får energi og overblik at træne, og så har i løbet af sin karriere fundet de tre produkter, der virker for hende.

Hvor lang tid bruger du på velvære hver dag?

– Det er svært for mig at sætte tid på, fordi mine dage er meget forskellige, men for et år siden fik jeg badekar, så hver uge holder jeg spadag med ansigtsmasker, scrub, hårkur og duftlys. Og så er træning en fast del af min hverdag, hvad end det er fastlagt træning som boksning eller bare at være fysisk aktiv. Det giver mig energi, ro og overblik.

Hvad er fast inventar på dit badeværelse?

– Ecooking-produkter. Jeg elsker dem, særligt C-vitamin-serummet og natcremen. Nuxes skumrens er fantastisk både til hverdagsrens og til at fjerne både almindelig- og teatermakeup samt Olaplex No. 3 og Mason Pearsons store hårbørste, der er uundværlig til mit lange hår, der filtrer, bare man kigger på det.

Hvad er det dummeste, du har gjort i forhold til dit udseende?

– Da jeg efter min konfirmation valgte, at jeg skulle have pagehår og lige pandehår. Jeg lignede en lille trold i flere måneder.

Hvis du skal være pæn i løbet af nul komma dut?

– Makeup har været en del af mit liv, siden jeg var 10 år og begyndte at spille teater, så jeg kan lægge den på ingen tid. Jeg har få makeupprodukter, der virker: Primer fra Smashbox, Fit Me Foundation fra Maybelline og Tromborgs mineral foundation.

Billigste skønhedsfif?

– En tur i havet. Dit smil. Og så har jeg altid to teskeer i fryseren, 30 sekunder under øjnene med dem fjerner selv de værste hævede morgenøjne.

LÆS OGSÅ: Hudekspert Anette Kristine Poulsen har et billigt skønhedstrick - vi alle kan være med på

Hvilket produkt forstår du ikke?

– Jeg har aldrig forstået, når folk siger, de ikke går uden for en dør uden makeup. Det synes jeg, er så synd, særligt for deres hud.

Hvad ville du ønske, du havde vidst om skønhed, da du var yngre?

– Jeg bekymrede mig som sådan ikke om skønhed, da jeg var yngre. Og gør det egentlig heller ikke i dag, jeg tror stadig på, at skønhed kommer indefra.

Hvornår har du (ikke) makeup på?

– Jeg har utrolig sjældent makeup på til hverdag. Faktisk kunne jeg slet ikke forestille mig en hverdag, hvor makeup var en fast del af min ud-af-døren rutine.

Hvad går dit velværebudget på? Og hvad er dit budget?

– Jeg sætter tid og penge af til træning, massage og spaophold for at komme ned i gear. Det tror jeg, er det bedste, man kan gøre for sig selv.

Læs også