https://imgix.femina.dk/media/55af1a41553e44e1966432bf7cdc7ece.jpg
Skønhed

Kate Hudson: Jeg er drengeglad

29. juni 2011
af Tina Jøhnk Christensen ·
Foto: All Over Press, PR
Kate Hudson er til ukonventionelle familier, og hun venter nu sit andet barn - med mand nummer to

Det er syv år siden, hun og eksmanden og musikeren Chris Robinson fik sønnen Ryder. I dag er det en anden rockstjerne, der skal være far til Kate Hudsons barn. Hun mødte den britiske musiker Matt Bellamy fra bandet Muse under Coachella-musikfestivalen i ørkenen i Californien i april måned sidste år, og der gik ikke lang tid, før de begyndte at planlægge fremtiden sammen.

Jodie Foster: Der er andre roller end moderrollen

Her kan du se Kate Hudson lige nu

Kate Hudson er aktuel i filmen "Skal, skal ikke?" ("Something Borrowed"). Hun spiller Darcy, som er lidt af en irriterende type, der altid tænker på sig selv først og er dominerende over for veninden Rachel. - Hun har helt klart alt for høje tanker om sig selv, siger Kate Hudson bestemt. Veninden Rachel er hemmeligt forelsket i Darcys kommende mand, og inden Darcys bryllup ender Rachel i seng med Darcys kommende mand. - Nej, jeg har aldrig været i en sådan situation, siger Kate Hudson med et bestemt blik i de blå øjne. - Jeg er for ærlig, så det sker ikke for mig, siger hun.

Utraditionel familie
- Jeg har den mest ukonventionelle familie i verden. Min mor var gift to gange, og så mødte hun min far. Min far var også gift før, så jeg har en bror og tre halvsøskende, og alligevel er vi alle sammen brødre og søstre og boede alle sammen under samme tag. Vi har et vidunderligt forhold til hinanden. Kate Hudson kalder skuespilleren Kurt Russell for far. Han har været hendes mor, Goldie Hawns, partner siden 1983, og det var ham, der opdragede hende og stod ved hendes side, da hun blev gift.

Bliv bedre til at hjælpe andre kvinder

Jeg elsker livet
Det er sjældent at se hende være andet end smilende og glad, og hun synes at være omringet af en positiv og smittende energi. Hun virker oprigtig talt lykkelig og tilfreds med sit liv. - Lige siden jeg var lille pige, har jeg suget alting til mig. Jeg elsker livet, og jeg elsker at leve det. Jeg er den første til at hoppe på et fly og tage til et eksotisk sted. Jeg er den første til at tage min søn med på markedet og nyde at handle ind. Jeg nyder livet og vil være lykkelig.

Vi er lidt skøre
Kate Hudson har da også gladelig prøvet den ene mand efter den anden efter sin skilsmisse i 2007, fordi hun efter eget udsagn er "drengeglad". Blandt hendes erobringer var sportsfolkene Lance Armstrong og Alex Rodriguez og skuespilleren Owen Wilson. Men hun vender altid tilbage til en musiker. - Jeg tror, at alle, der er kreative, er en smule skøre, siger Kate Hudson, som altså er mere tiltrukket af musikere end af skuespillere. - Man er nok ikke helt normal, hvis man er musiker, skuespiller eller kunstner - man er nødt til at være lidt fra den.

Trænger du til ny energi? Prøv en udrensningskur fra Feminashoppen.dk

Læs også