Jennifer Garner
Skønhed

Jennifer Garner advarer mod indsprøjtninger i ansigtet

2. august 2022
Af Kicki Bengtsen
Foto: Mega
Hollywood-stjernen har selv fået Botox, men opfordrer nu folk til at holde sig langt væk fra kosmetiske indsprøjtninger

Det er efterhånden et velkendt fænomen i Hollywood, at kendisser får en smule hjælp til at holde huden ungdommelig og stram. Men det er ikke altid en god idé.

Det synes Jennifer Garner i hvert fald ikke.

I et nyt interview med Harper's Bazaar advarer hun folk direkte imod at få kosmetiske indsprøjtninger i ansigtet i forsøget på at blive ved med at se ungdommelige ud.

- Vær meget, meget påpasselige og vent så lang tid som overhovedet muligt, hvis du absolut vil have noget tilføjet, siger hun i interviewet og fortsætter:

- Lad være med at tro, at du bliver nødt til at skyde ting ind i ansigtet på dig selv, bare fordi du er 37 år gammel.

Jennifer Garner har også et par gode råd til folk, der har lyst til at få kosmetiske indsprøjtninger såsom Botox.

- Mit råd er, at man skal kigge sig mindre i spejlet, og at man skal tænke sig rigtig godt om, før man sprøjter noget som helst i sit ansigt.

Skuespillerinden har selv rundet de 50 år og har to teenagedøtre med sin eksmand, Ben Affleck. Og dem har hun også gode råd til i interviewet med Harper's Bazaar:

- Mit skøndhedsråd er altid det samme: Se dig selv mindre i spejlet, gå mindre op i dit udseende, og kig ud på verden, så du ser, hvad du kunne bruge din tid på i stedet for, siger hun og fortsætter:

- Vi ser alle sammen meget mere på vores egne ansigter, end man gjorde førhen, og det gør ikke noget godt for os. Man kommer bare til at gå for meget op i ændringer, eller at man skal fikse noget.

Det er ikke første gang, Jennifer Garner advarer mod kosmetiske indsprøjtninger.

I 2020 fortalte hun Real Simple, at hun selv havde fået Botox, og at hun fortrød det inderligt.

- Jeg har fået det et par gange, og jeg kan virkelig ikke lide det. Jeg vil ikke have et fuldstændigt fastfrossent ansigt.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også