lotion
Skønhed

Her er favoritterne redaktionen køber hver sommer

16. juni 2023
Af Redaktionen
Foto: Unsplash, PR
Der er visse skønhedsprodukter, der giver særligt god mening om sommeren, og her deler redaktionen, hvad de køber igen og igen til varme dage.

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links.

Trine Birk, Art Director

– Den bedste sommerferie jeg ved, er at køre rundt til små fine byer i Italien og ende dagen ved kysten og hoppe i det krystalklare middelhav. Jeg synes mit ansigt bliver lidt kontrastløst (og rødmosset i solen og varmen) uden mascara på de lyse øjenvipper. Derfor er det blevet mit sommerhack at bruge vandfast mascara, så jeg både er klar til by og vand, uden at ende dagen med pandaøjne. Jeg er blevet ret glad for Nilens Jords, da deres mascara samtidig er Allergy Certified.

Vandfast mascara
Foto: PR

Waterproof Mascara, Nilens Jord, 199 kr.

Christina Forsberg, redaktør & journalist

– Jeg elsker proceduren med lag-på-lag hudpleje og kan ikke forestille mig en ferie i sommerhuset på Møn – i forhåbentlig både sol, aftenvind og havvand - uden at jeg smører en base af ren, fugtende aloe vera gel i ansigtet efterfulgt af serum, dagcreme og solcreme. Er min hud særlig tør, blander jeg også nogle dråber mandelolie i gelen. Rent fugtguf for sommerhuden.

Aloe vera gel
Foto: PR

Aloe Vera Gel, Tromborg, 260 kr.

Julie K. Brandt, velværeredaktør

– Ud over solcreme i lange baner – som jeg har lært at elske – bruger jeg altid en selvbrunermousse til at snyde mine ben solbrune. Jeg elsker følelsen af solbrun hud, men kan ikke holde ud at ligge i solen ret længe ad gangen, og det er jo heller ikke det smarteste at gøre, så – jeg snyder og påfører den med en blød selvbrunerhandske et par gange om ugen.

Selvbruner
Foto: PR

Silje Qvist, journalistpraktikant

– Når sommeren indebærer havvand og høj sol i mange timer, vil jeg gerne forkæle mit hår lidt ekstra. Ritualet er blevet masken her. Den efterlader mit hår gennemfugtet, blødt og med en virkelig lækker duft, der bliver i håret. Jeg bruger den efter shampoo og balsam, og så lader jeg den sidde i et par minutter, jo længere jo bedre.

Hårkur
Foto: PR

Tine Bendixen, journalist

– Estée Lauders sommerduft Bronze Goddess er helt automatisk den, jeg vælger at tage med, når jeg skal ud at rejse. Jeg elsker den, fordi den emmer af sommer og har en svag bund af kokos. Det er dejligt at blive mindet om, at man faktisk ikke behøver mere end én parfume. Men det ville altså også føles som en katastrofe, hvis jeg havde glemt den.

Parfume
Foto: PR

Bronze Goddess EDP, Estée Lauder, 755 kr.

Nina Ettrup, redaktionschef

– Når jeg endelig får lidt sommerfarve i ansigtet, kan jeg godt lide at understrege det med en gylden eyeliner, som jeg ”tværer” lidt ud rundt om øjet. Det får også mine øjne til at se ekstra blå ud. Jeg har i mange år brugt en af Chanels virkelig gode, bløde øjenblyanter i farven Khaki Doré, som jeg stadig har en lille gnalling tilbage af, men i år har jeg også set mig lun på Goshs Metal Eyes-blyanter, som fås i fem meget cool farver. Jeg vil gerne prøve både Moonstone og Tiger Eye!

Kohl
Foto: PR

Metal Eyes-eyeliner, Gosh, 100 kr.

Signe Larsen, digital journalist

– Jeg bruger den her creme året rundt, morgen og aften, men særligt om sommeren giver jeg den ekstra gas, fordi den både kan bruges i ansigtet og på kroppen – ja, sågar som håndcreme. Den er let, fugtgivende, parfumefri, fedter ikke og tørrer hurtigt ind. Et kæmpe musthave efter solskinsdage på stranden, hvor huden føles stram. Bonusinfo: Den er billig, drøj i brug og kan købes i kæmpe tuber.

Body lotion
Foto: PR

Læs også