Julegave fra Biotherm
Annonce
Skønhed

Har du styr på julegaverne? Vi guider dig til at finde hudplejeprodukter til dem, du har kær

18. november 2021
Annonce for Biotherm. Foto: Shutterstock
Vi ved det godt. Det kan være svært at købe hudplejeprodukter i julegave til andre. Så her får du en hjælpende hånd!
biotherm

Vi kender alle til det kaos, der opstår i forretningerne op til jul. Særligt beautyforretningerne vrimler med folk, der liiiige skal have købt den sidste gave og som alle skal tale med ekspedienterne, for let’s face it: Vi ved jo ikke, hvad hverken mor, far eller søster egentlig vil have.

Men tanken er jo god nok. For de fleste sætter pris på at få hudplejeprodukter og andre beauty items i julegave – nogle gange er vi jo ikke helt gode nok til at forkæle os selv. Så er det så dejligt, når andre gør det.

Heldigvis kan du godt forkæle dine kære og samtidig slippe for julekaosset. Preparation is key. Og gaveæsker er din bedste ven. Her viser vi dig fire gaveæsker i forskellige prisklasser, så du kun er nogle få klik væk fra perfekte julegaver til dem, du har kær.

Til en helt særlig kvinde

Dette er gaveæsken til din mor, din udkårne eller til veninden, der fortjener lidt ekstra og som sætter pris på god ansigtspleje. Sættet består af en toilettaske og fire produkter. Blue Therapy Red Algae Uplift er en fugtgivende og opstrammende dagcreme med "Red Algae"-ekstrakt, der giver en strålende glød. Life Plankton Elixir er et serum, der passer til alle hudtyper og aldre, og som styrker hudens kvalitet. Blue Therapy Eye Cream er en anti-age øjencreme, der mindsker poser under øjnene, og sidst, men ikke mindst, er Blue Therapy Night en anti-age natcreme, der får huden til at virke blødere og fastere.

Biotherm Blue Therapy Red Algae gaveæske

Biotherm Blue Therapy Red Algae Gaveæske, 530 kr. Værdi 925 kr. Find den her.

Til din søster

Hvad end I er søstre af blod eller bundet tæt sammen på helt andre grundlag, så er her gaven til hende, der fortjener lidt ekstra forkælelse og fugt til huden. Gaveæsken indeholder en toilettaske og fire produkter. Aquasource Hyalu Plump Gel er en fugtgivende ansigtsgel til normal og kombineret hud. Life Plankton Elixir er et serum, der passer til alle hudtyper og aldre, og som styrker hudens kvalitet. Biosource Cleanser er et skum, du kan bruge til at fjerne makeup og rense huden. Og så er Life Plankton Eye en øjencreme, der styrker øjenområdet og efterlader huden opfrisket. Altså en gaveæske pakket med både fugt og freshness.

Biotherm Aquasource gaveæske

Biotherm Aquasource Gaveæske, 299 kr. Værdi 597 kr. Find den her.

Til manden

Hvad enten det er din bror, far, kæreste eller ven, så er her et godt bud på en julegave. Denne gaveæske indeholder en Aquapower deodorant og dagcreme. Dagcremen er fugtgivende og kan anvendes af alle uanset hudtype og alder. Roll-on-deodoranten giver op til 48 timers beskyttelse og en kølende, frisk fornemmelse. Hvem skal mon være den heldige modtager?

Biotherm Aquapower Duo gaveæske

Biotherm Aquapower Duo Gaveæske, 299 kr. Værdi 474 kr. Find den her.

Til værtinden

Biotherms Lait Corporel er en klassiker, man bare aldrig går galt i byen med. Denne bodylotion passer nemlig til alle hudtyper, og så fugter den huden uden at fedte. I gaveæsken finder du desuden Biomains, en fugtgivende håndcreme, der holder hænderne bløde og glatte. Alt i alt en perfekt kombination, de fleste kan bruge og vil sætte pris på. Giv den til værtinden, til naboen eller til barnepigen.

Biotherm Biomain gaveæske

Biotherm Biomains Gaveæske, 199 kr. Værdi 243 kr. Find den her.

Biotherm - The Power of Life Plankton

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er Life Plankton fra de termiske kilder i Pyrenæerne, hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men altid med behagelige teksturer og dufte. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Du kan finde flere af Biotherms gaveæsker her.

Læs også