Hailey Bieber arrives at the Vanity Fair Oscar party after the 95th Academy Awards, known as the Oscars, in Beverly Hills, California, U.S., March 12, 2023. REUTERS/Danny Moloshok
Skønhed

Hailey Biebers ’Strawberry Makeup’ er gået viralt: Sådan får du looket

11. august 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Danny Moloshok/Reuters/Ritzau Scanpix
Modellen har selv delt how-to guiden til makeup-looket.

At skule til Hailey Bieber for makeup tips og tricks er ingen nyhed.

Fra sæsonens hotteste negle, til hendes seneste ’latte makeup’-look – for ej at forglemme hendes selvskabte Rhode-imperium, som er leveringsdygtig i produkter, der allerede er blevet kult – ja, så har modellen og entreprenøren altså sine referencer i orden.

Og nu har hun skabt endnu en beauty-sensation, der er gået viralt.

For mens vi herhjemme klager over gråt vejr, så skinner solen så rigeligt over LA, hvor Bieber bor. Og det har altså affødt et ægte sommer-beautylook, som hun selv kalder ’Everyday Strawberry Makeup’.

Præcis som navnet antyder, emmer looket af sødmefuld, solkysset sommerglød med et uskyldigt hint af jordbærlyserød.

Og Hailey Bieber har faktisk gjort det let for alle, der ønsker at gøre hende den lækre hverdagsmakeup kunsten efter.

Hun har nemlig delt en video på TikTok, hvor hun guider trin for trin til, hvordan man selv skaber looket.

I videoen, hvor hun starter med en disclaimer om, at hun aldrig har lavet voiceovers før, fortæller hun, hvordan hun starter med at forberede sin hud med ’Glazing Milk’ og ’Peptide Glazing Fluid’ fra sit eget brand, Rhode.

Herefter børster hun sine bryn og blender et diskret miks af creme bronzer, concealer, creme blush og en ferskenfarvet highlighter over ansigtet. Til slut skaber hun illusionen af lidt fregner over næseryggen og kindben, markerer øjnene med en let cat-eye effekt, lipliner og sit signaturprodukt, Peptide Lip Treatment fra Rhode på læberne.

Se videoen her:

Til slut får hun også hintet, at der måske er blushes på vej fra Rhode.

Denne artikel blev første gang bragt af Elle.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også