Hailey Bieber
Skønhed

Hemmeligheden bag Hailey Biebers skinnende hår er et produkt til 100 kroner

13. april 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix
Frisuren med de bløde, skinnende bølger er overraskende let (og billigt) at kopiere.

Artiklen blev først bragt hos ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Denne artikel kan indeholde sponsorerede links.

Ikke nok med at vi allerede i januar var ved at falde bagover over Hailey Biebers nye, korte frisure, men til årets officielle Oscar efterfest, som Vanity Fair traditionen tro var værter for, ankom Hailey Bieber med sit korte hår sat på en måde, så vi måtte klappe i hænderne.

Hailey Bieber havde nemlig stylet sin korte page, så den osede af underspillet ‘old Hollywood glamour’ med ultralette, bløde bølger, sideskilning og en glossy shine som det afsluttende, lækre touch.

Og særligt det silkeglatte udtryk er et, vi siden da har været ved at gå til for at finde ud af, hvordan det var skabt – og ikke mindst hvordan vi selv kan gøre hende kunsten efter.

https://imgix.femina.dk/2023-04-05/hailey_mid.jpg
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Det viser sig, at svaret er lettere – og langt billige – end vi nogensinde havde turde drømme om.

Hailey Biebers hårartist Bryce Scarlett var nemlig så flink at dele de produkter, han havde brugt for at skabe Hailey Biebers look, på sin Instagram.

Og i modsætning til hvad man kunne frygte, så er produkterne hverken sjældne eller har samme værdi som udbetalingen til en andelslejlighed i Københavnsområdet. Tværtimod faktisk.

Produkterne han har brugt, er nemlig fra det meget prisvenlige brand, John Frieda, og koster omkring 100 kroner stykket. Og det er jo noget, man kan forholde sig til.

På sin story forklarede Scarlett, at han havde anvendt John Friedas ‘Ease Secret Weapon Touch-Up Créme’ til at gøre længderne bløde og glatte.

https://imgix.femina.dk/2023-04-05/aller_sidste_john_frieda.jpg

John Frieda, Frizz-Ease Crème, 95 kr.

Læs mere og køb her

Det endelige shine kom fra produktet ‘Frizz Ease Original Serum’, der også har den fordel, at det samler de små hår, som ofte har det med at stikke ud fra mængden.

https://imgix.femina.dk/2023-04-03/red_bottle.jpg
Foto: PR

John Frieda, Frizz-Ease Hair Serum Original, 138 kr.

Læs mere og køb her

Han brugte desuden ‘Frizz Ease Moisture Barrier Hair Spray’ til at samle frisuren.

https://imgix.femina.dk/2023-04-05/sidste_produkt.jpg

John Frieda, Moisture Barrier Intense Hold Hairspray, 105 kr.

Læs mere og køb her

Det betyder, at Haileys hår sammenlagt har kostet maks. 300 kroner i produkter, og at dømme efter stylistens 'how-to' guide er det altså overraskende nemt at tilføre masser af gloss og shine a la Hailey Biebers lokker.

Læs også