https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2012/06/1225-serum-test/1225-serum-swi.jpg
Skønhed

FEMINA tester:7 Plant serum

22. juni 2012
af Redaktionen
Serums er efterhåndet blevet en fast del af skønhedsrutinen for de fleste kvinder i kampen mod rynker, tør og trist hud. Femina har testet 7 Plant Serummet fra Akademikliniken

Mange kvinder putter serum på under dag- og natcremen, da man siger, serum trænger dybere ned i huden end almindelig creme. Desuden siges det, at serum forstærker cremernes virkning med op til 3 gange.
Serums er efterhåndet blevet en fast del af skønhedsrutinen for de fleste kvinder i kampen mod rynker, tør og trist hud.

OM 7 Plant Serum

7 Plant Serum fra Akademikliniken er en let gelserum som virker vitaliserende og beskyttende med antioxidanter som økologisk granatæble samt fugtende extrakt fra hvid lupin.
Hudens glans fremhæves mens det elasticitetsgivende extrakt fra havre har en opfriskende og udglattende effekt på fine linjer og rynker.

DET MENER VI:

Serummet dufter mildt af sommer og virker meget rent og mildt i både duft og konsistens. Linjerne forblev, men det virker som om serummet har en beroligende og glasgivende effekt.

PLUS:

Nogle serummer skal tørre længe, men denne trænger meget hurtigt ind i huden og føles mildt kølende, på
en meget behagelig måde.

MINUS:

Serummet er i en pumpe-flaske som ikke er speciel praktisk når beholderen er ved at være tom. Ligeledes pumper den rimelig meget ud ved hvert pump.

Andet:

7 Plan Serum koster 625 kr. for 50 ml

Læs også: FEMIMA tester Airbrush-Makeup

Læs også: FEMINA tester sundhedsdrikken Little Miracles

Læs også: FEMINA tester neglelak med cracked effect

Læs også