https://imgix.femina.dk/media/456cd1109b7c4bf6ab712190d4cd1c71.jpg
Skønhed

De perfekte frisurer til vinterens fester

29. november 2010
af Beiersdrof
Vinter er typisk sæson for fladt og glansløst hår. Men det er der råd for. NIVEA har sammen med den verdensberømte hårekspert Sally Brooks sammensat en guide til nogle af tidens flotteste og mest udtryksfulde frisurer

Ifølge Sally Brooks er det vigtigste tema for vinterhåret i år "Mix and Match". Det handler om, at man skaber forskellige frisurer ud fra én og samme klipning. Rock chick den ene dag og naturlig pige den næste. Det hele er et spørgsmål om styling.

Boho Babe
Denne casual frisure er fantastisk til både dag og aften. Denne er kendetegnet ved hår med bevægelse og bløde bølger.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c097dc1136684d1dbc616a7038b1d85b.jpg
For at opnå denne frisure, skal du bruge:1. Efter hårvask fordeler du Volume Sensation Express Blow-Dry Styler i hårrødderne for at give håret løft og hold. Føntør håret til det er helt tørt.
2. Flet håret i flere små fletninger gennem hele håret (antallet af fletninger afhænger af hårets tykkelse). Fastgør fletningerne med elastikker .
3. Kør dit glattejern hen over fletningerne over hele længden. Tillad håret at køle af, før du fjerner fletningerne. Kør fingrene gennem håret for at løsne det og skabe løse bølger.
4. Touper håret på toppen af hovedet for at give volumen. Buk den øverste del af håret ind under sig selv og fastgør med hårnåle.
5. Afslut frisuren med Volume Sensation Styling Spray for at give hold.

Sally's tips
Når du har løsnet dit hår fra fletningerne, kan du med fordel vende hovedet nedad og ryste håret - dette vil sikre, at udseendet er casual, og det tilføjer også mere volumen til frisuren. Du kan også spraye håret med hårspray, når du har hovedet nedad for at volumen holder hele dagen.

Pixie Perfect
Hvem sagde, at kort hår ikke kan være feminint? Kort hår er moderne, alsidigt, og giver selvtillid. Denne frisure har høj glans og et poleret finish, som med garanti vil gøre sig bemærket.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/448cc2b1fff143c6bc3bcfcdd40dbd01.jpg
For at opnå denne frisure, skal du bruge:

1. Tør det nyvaskede hår med håndklædet og friser det grundigt. Fordel en lille portion Extra Strong Styling Mousse i håret.
2. Tør håret idet du bruger hårtørreren og den brede børste samtidig. Børst håret fra side til side over hovedet for at skabe en glat overflade, indtil alt hår er tørt.
3. Påfør en lille mængde Creme Gel i håret til at definere kanter og skabe tekstur.
4. Spray en let tåge af Color Crystal Gloss Style & Care Finish over håret for at tæmme omstrejfende hår og give en høj glans til frisuren.

Sally's tips
Brug ikke for store mængder af produkterne til denne frisure. Påfør med hænderne for at skabe et moderne look med naturlige glans.

Touch of Glamour
Dette look er yderst feminint - perfekt til en glamourøs aften i byen. Det handler om at skabe et opsigtsvækkende look med naturligt sundt hår.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/38b5d7567c52495598a31f06d53462b9.jpg

For at opnå denne frisure, skal du bruge:
• Kam
• Hot curlers
• Børste
• NIVEA Diamond Gloss Shampoo & Conditioner
• NIVEA Diamond Gloss Mousse & Hairspray
• NIVEA Diamond Gloss Shine Finish

1. Påfør Diamond Gloss Styling Mousse i fugtigt hår og red igennem med en stor-tandet kam for jævn fordeling. Føntør derefter håret. Sørg for at bukke spidserne på dit pandehår ind, når du føntørrer for at give det den buede form.
2. Placer en curler på midten af hovedet over pandehåret og sno håret væk fra ansigtet. Placer derefter en curler over ørerne på hver side af hovedet idet du snor håret i retning mod ansigtet. Sno til sidst de sidste dele af håret om curlers i retning væk fra ansigtet.
3. Spray håret med Diamond Gloss Styling Spray og lade det køle helt ned, før du fjerner curlerne.
4. Børst håret helt igennem ved hjælp af en børste. Børst i retning væk fra ansigtet og træk derefter håret fremad for at danne bølgebevægelse.
5. Spray en let tåge af Diamond Gloss Shine Finish over håret for at tæmme omstrejfende hår og give en høj glans til frisuren.

Sally's tips
Vær ikke bange for at børste håret helt igennem, da det giver frisuren glans og danner bølger. Hvis du har meget flyvsk hår, så spray børsten med hårspray, før du friserer. Det fjerne statisk elektricitet fra håret.

Soft Rock
Denne frisure giver attitude til en kort klipning og tilføjer et element af sjov. Det er en nem og enkel måde at gøre den korte frisure festlig på.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/094231ed6a64444f8dfdf5a732ce5880.jpg

1. Tør det våde hår med håndklædet for at fjerne overskydende fugt. Fordel derefter en stor portion Ultra Strong Styling Mousse idet du bruger fingrene til at arbejde produktet grundigt ind i håret.
2. Tør håret med hårtørren på laveste indstilling, idet du presser håret i en kugle midt på hovedet. Arbejd derefter fra siden mod midten for at skabe et moderne look.
3. Når håret er ved at være tørt vil du se, at frisuren har fået bevægelse - fordel gerne mere mousse i håret for at få mere hold.
4. Når håret er helt tørt, afslutter du med Creme Gel for ekstra hold.

Sally's tips
Klem håret i en kugleform og tør det gennem dine fingre. Lad derefter håret køle helt ned, før du giver slip - dette vil sikre, at håret har tid til at sætte sig i den nye struktur.

Glunge - Glam & Grunge
Denne moderne frisure er en blanding mellem glamour og grunge - den har facon som en glamourøs frisure men er tilført et råt finish, der gør den en smule mere afslappet, så den kan passe til mange lejligheder.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/cae53381203b4c508ddfb849720fe962.jpg1. Fordel Volume Sensation Styling Mousse efter hårvask for at give håret mere hold. Føntør derefter håret, til det er helt tørt. Touper håret fra roden over hele hovedet for at give det mere volumen.
2. Del håret i 5 sektioner - 2 sektioner på siden, 2 sektioner i nakken, og én sektion i front.
3. Rul hver sektion op på toppen af hovedet og fixer den på midten med lange hårnåle.
4. Når håret er sat fast, skal du spraye din børste med Volume Sensation Styling Spray og frisere ydersiden af frisuren for at skabe en mere markant facon i siderne. Sørg for, at frisuren er helt fastgjort, før du børster op i siderne.

Sally's tips
Når du sætter hårnåle i, skal du sørge skubbe dem ind i det touperede hår, da dette vil sikre, at de sidder helt fast. Lav ikke denne frisure for pæn og perfekt - den skal vise lidt attitude. Hvis dit hår er nyvasket, skal du sørge for, at du forbereder håret med mousse så det er nemmere at håndtere.

Læs også: Find en frisure der klæder dig

Læs også