Dårlig hårdag? Disse tricks kan hjælpe dig
Skønhed

Dårlig hårdag? Disse tricks kan redde dig

5. april 2020
af
Maria Morell. Foto: Shutterstock
Har du en dårlig hårdag? Fortvivl ej. Vi har samlet en række simple og effektive tips til at forvandle dårlige hårdage til fortid.

Vi oplever alle en dårlig hårdag i ny og næ.

Måske er du vågnet op med en manke, der stikker i alle retninger, eller så har du problemer få håret til sidde, sådan som du vil have det.

Det er der råd for. Der findes nemlig nogle simple tricks, der kan hjælpe dig på vej, når håret ikke er særlig samarbejdsvilligt.

Hårbånd

Med en flot accessory i håret er der aldrig nogen, der vil bemærke din dårlige hårdag. Et flot hårbånd kan både sætte lokkerne på plads og fungere som en fin detalje til dit look.

Giv eventuelt frisuren finish ved at 'kramme' et par dråber olie ind i spidserne.

Tæm de ustyrlige lokker med vand

En smule vand kan hjælpe dig godt på vej, hvis dit hår ikke vil makke ret. Spray med lidt vand, kom dit foretrukne stylingprodukt i håret og tør med en hårtørrer oppefra.

Brug så dine fingre til at rette håret de steder, hvor det sidder forkert. Er det ikke nok, kan du lade glattejernet komme dig til undsætning og sætte de sidste genstridige lokker på plads.

LÆS OGSÅ: Frisøren er lukket - hvad gør du?

En chik hestehale

Hvad end du har lange, korte, krøllede eller glatte lokker, kan en chik hestehale være et godt bud, hvils du vil have manken under kontrol.

Kast dit hår tilbage og tilpas så din hestehale efter dit humør. Skal du på kontoret kan en lav, slank hestehale give et pænt og poleret look. Et godt tip er at slutte af med en hårspray, der kan fiksere de små fimrehår.

Har du god tid - og måske en mere festlig begivenhed i vente - kan en høj hestehale med krøller være et oplagt valg. Brug et krøllejern til at skabe voluminøse krøller. De må gerne være lidt tilfældige.

Hvis du er så heldig at have krøller fra naturens side, skal de blot slippes løs i en smuk opsætning.

SE OGSÅ: Se Vibekes forvandling - fra farvet til gråt hår

Tørshampoo - ikke kun en erstatning for hårvask

Sidder håret ikke, som du vil have det, kan en hjælpende hånd til teksturen kan gøre underværker.

Alliér dig med en tørshampoo eller teksturspray for at tilføje volumen til rødderne og forme håret som du ønsker. Spray den i ved at opdele håret i sektioner for at få en jævn fordeling i hårbunden.

Lad produktet arbejde i 1-2 minutter og brug så din børste til at arbejde hårets tekstur på plads. En ideel løsning, uanset om du vil lave en opsætning eller lade håret hænge.

En knold kan også noget

En tilfældig knold kan komme dig til undsætning i enhver hårudfordring. Red håret op i en høj samling og form det som en knold.

Looket må gerne være tilfældigt, men de værste afstikkere eller fimrehår kan du selvfølgelig sætte på plads med hårnåle. Skal knolden holde i vind og vejr, kan du fiksere opsætningen med en smule hårspray, inden du skal ud af døren.

Hårklemmer

Hårklemmer er tilbage i alverdens afskyginger. Ikke nok med at de er flotte og dekorative, fungerer de også som en dejlig nem måde at få håret af vejen på. Du samler blot håret bagpå. Det gør bestemt ikke noget at din styling ikke er for 'pæn'.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også