hårtrends
Skønhed

5 hårtrends, du skal kende i foråret 2018

26. marts 2018
af Lene Huusmann
foto: All Over Press
Foråret er omsider på vej, og så er det fristende at gøre de vintertrætte hårlokker klar til en ny sæson. Men hvilke hårtrends kommer til at dominere i 2018? Feminas skønhedsekspert Lene Huusmann guider dig her til årets helt store hårtendenser.

De største hårtrends 2018

Sløjfer, klemmer, spænder

Denne sæson kommer vi ikke uden om hår-accessories, og modehuse som Dolce & Gabbana og Versace viste masser af det på catwalken til SS18. Vi taler især om hårspænder og -klemmer, men også stadig hårbånd og bøjler, og gerne med masser af pynt og glitter.

Mærker som PICO, H&M, Lubarol, Lot29 og mange flere har et godt udvalg af spænder i butikkerne lige nu.

https://imgix.femina.dk/1811-5-store-haartrends_sspaender.jpg

(Versace SS18)

Wet, wet baby

Det tilbagestrøgne wet-look er stort, så hop med på bølgen, hvis du tør. Det udstråler masser af power og sexethed, og så er det perfekt til forårets fester. Lee Stafford har en særdeles god stylingscreme til at skabe looket med, den hedder Wetlook og fås i Matas landet over.

https://imgix.femina.dk/1811-5-store-haartrends-wet-look.jpg

(Jason Wu SS18)

LÆS OGSÅ: 11 hårtrends, vi ikke håber vender tilbage

Kort hår… for en stund?

Er du ikke helt klar til at lade de lange lokker ryge til fordel for det hypede ”Pixie look”, så er denne trend helt perfekt til at skabe en nyt look, ja faktisk en hel ny frisure, uden at røre saksen. Det handler nemlig om at sætte sit hår op og lade totter stikke frem, så man skaber et ”Pixie look”, - man ser korthåret ud, uden at være det.

https://imgix.femina.dk/1811-5-store-haartrends-pixie.jpg

(Moschino SS18)

Minimalistisk bob

Her er tale om en enkel stil, der ikke kræver det helt store, når det kommer til styling. Bob’en holder sig væk fra for mange lag, og så fungerer den super godt i fint skandinavisk hår. En midterskilning er oplagt, men frisuren kan også styles med sideskilning, hvis du trænger til forandring.

https://imgix.femina.dk/1811-5-store-haartrends_bob.jpg

(Anna Sui SS18)

Fishtail-fletning

En trend, der er nem at være med på, den kræver blot, at du har langt hår. En sofistikeret lav fletning, med eller uden hårbånd, kan redde enhver dårlig hårdag.

https://imgix.femina.dk/1811-5-store-haartrends-fletning.jpg

(Temperley SS18)

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også