Lamper
Stil

Sæsonens største lampehit

18. april 2018
af Mie K. Stange
Foto: Louise Johansen.
Lamper i indretningen er et must, men lamper er ikke kun praktiske og skaber lys – de skaber også stemning og et personligt præg i din indretning. Se hvilket lyspunkt, der kommer til at hitte i boligen.

Se hvilke lamper, der kommer til at hitte i indretningen

Læs også: 10 flotte lamper!

Lamper skal ikke længere kun være praktisk belysning, men nu må lamper også godt være et dekorativt element i indretningen. En tendens, der kommer til at hitte i boligen denne sæson er lysende kunst på væggen - neonlampen. Lyspunkterne findes i et utal af former, figurer og farver. Neonlamperne kan købes færdigformet på flere forskellige webshops, men få firmaer som bl.a. Neonskiltet og Neonskilte bøjer også unikke neonskilte. Her kan du helt selv designe din egen neonlyskilde, hvad enten du vil byde dine gæster velkommen med et skilt i entréen, en fin sky over sengen eller som et dekorativt og kreativt indspark til stuen med dit yndlingscitat eller en særlig figur. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilken neonlampe, du kan få bøjet.

”Med en neonlampe i indretningen får du et helt unikt centerpiece, der giver din indretning et personligt og cool præg med et urbant strejf", tilføjer boligredaktionsassistent, Mie K. Stange.

Se 5 unikke neonlamper i indretningen

Alt er love

Et neonskilt kan hurtigt pifte en kedelig hvid væg op som her. Brug skiltet som et kreativt indspark i indretningen og som her i stedet for en plakat på væggen.
Køb dit neonskilt færdigbøjet fra A Little Lovely Company lige her!

Lamper

Alle regnbuens farver

Har du rigeligt på væggen, men vil du stadig gerne have lidt neonlys ind i boligen? Så find en dekorativ neonlampe, der kan stå i vindueskarmen eller som fint nips på et skrivebord.

Find andre fine neonlamper og denne regnbue fra Sunnylife lige her!

Lamper

Grønt er godt!

Det er ikke nogen hemmelighed at grønne planter hitter i boligen, og med en kaktusneonlampe kan du få ekstra grønt (og lys) ind i boligen.

Find kaktussen lige her!

Lamper

Farverig kærlighed

Kærlighed er særligt populært som skrift til neonskiltene. Gør det til et kreativt element på væggen i stuen eller som her i børneværelset som en fin natlampe.

Få fingrene i Love-skiltet lige her!

Lamper

I LOVE YOU

På webshoppen Hemelig kan du købe fine bogstaver og symboler - skriv børnenes navne til deres værelser eller spred lidt ekstra kærlighed i hjemmet som her.

Lamper

Læs også