https://imgix.femina.dk/media/31b3984f6c2646849a65d016ddc7494c.jpg
Stil

Pernille har krop til alt

17. juni 2009
af Silke Grane og Birgit Axelsen
Foto: Sus Bojesen Rosenqvist
Brug kjoler over jeans, så looket bliver mere råt, og kombinér med en skindjakke eller -vest og lækre tørklæder, lyder rådet til Pernille

Lidt råt og vildt
Pernille har fået lagt honningfarvede og brune striber i håret, som harmonerer med og understreger hendes naturlige hårfarve. Marianne fra Salon Momo graduerer håret i kanten, så den bliver skarpere og alligevel blød. Længderne bevares, men bliver klippet til og slices foran, så det blender sig bedre med det nye pandehår. Pandehårets kant må endelig ikke blive for pæn, men må hellere være lidt pjusket, rå og vild. Afsluttende tørres håret op med skum, mens det krammes med fi ngrene. Pandehåret fønes over en stor rundbørste.

Diskret makeup til den fine hud
Pernille har en rigtig fin hud, så Mette fra Nvey anvender den lette Moisturising Fluid Foundation i hele ansigtet. T-zonen matteres med den faste pudder Translucent Neutral. Pernilles øjenlåg har tendens til at blive tunge, derfor lægges en mørkere brun skygge lige over globelinjen for at løfte øjenlåget optisk. På selve øjenlåget lægges en lidt lysere brun nuance. Kindbenene får en frisk glød med en smuk varm koralfarvet blush. Vipperne bukkes med en vippebukker for at åbne øjnene, og derefter lægges sort mascara på for at give vipperne mere længde.

Pernille Carneiro Iuel
null
Pernille Carneiro Iuel
Efter: Chiffonkjolen med satinstropper koster 699 kr., og berberbukserne i lycrajersey koster 899 kr. De brede sølvarmbånd fås til 129 kr. pr. stk., perlearmbåndene koster 179 kr. pr. stk. og øreringene 149 kr. stk. Resume Før: Pernilles krop kan bære stort set alt tøj - det eneste problem er, at hun bruger str. 42-43 i sko.

Pernille Carneiro Iuel
null
Pernille Carneiro Iuel
2: Den smukke blåblomstrede silkebluse koster 599 kr., og de koral stretchjeans koster 699 kr. Den flettede lædertaske koster 899 kr. 1: De storblomstrede bukser koster 499 kr. og den stribede T-shirt 129 kr. Den lange halskæde koster 149 kr., sølvsandalerne 299 kr. og armbåndene 79 kr. pr.

Pernille Carneiro Iuel

  • Alder: 36 år.
  • Bopæl: Tryggevældevej i Vanløse.
  • Børn: 3 børn på 2, 5 og 8 år.
  • Job & uddannelse: Cand.mag. i moderne kultur, arbejder som kommunikationsmedarbejder på Roskilde Bibliotekerne
  • Interesser: Er MOR, læser, spiller guitar og strikker
  • Min stil: Klassisk, gerne jeans og bluser i blåt, sort og lilla
  • Højde: 182 cm
  • Vægt: 68 kg
  • Tøjstørrelse: 38
  • Jeg skal fremhæve: At jeg er meget velproportioneret og mine flotte ben og talje

Læs også: Kjole frem for bukser

Læs også