https://imgix.femina.dk/media/0ea1f8d3958f4e5081273a9709d4bc99.jpg
Stil

Kjole frem for bukser

15. juni 2009
af Kirsten Holst og Birgit Axelsen
Foto: Louise Kontala
Kirstine kan løse sit problem med bukser, der altid er for lange ved at gå i kjoler her til sommer

Fokus på de skønne øjne
Kristines lækre gyldne hud bliver fremhævet smukt med makeuppen fra Youngblood. Makeupartist Christina bruger først en let fugtighedscreme. Kinderne får ekstra glød med en varm rouge. De brune øjne får dybde og glød med øjenmakeup i syrenlilla toner. Den lyse syren lægges som base på hele øjenpartiet og op mod brynet, og den mørk syrenlilla lægges i globelinjen. En sort øjenskygge bruges som eyeliner. Læberne tegnes op med koralfarvet læbeblyant og fyldes ud med ferskenrosa lipgloss.

Herligt drengeklip
Kristines lækre mørke hår er både kraftigt og fyldigt, men den nuværende klipning kan godt virke lidt tung og bobbet. Marc fra Loft Salon vælger at give Kristine en klipning med et mere tætklippet nakkeparti og at gøre det øvrige hår mere "luftigt" i mange fine etager. Kristine ønsker sig mere varme i hårfarven, så Marc vælger en lækker dyb brun nuance, der ikke virker sort, men giver håret ekstra karakter på en naturlig måde.

Makeover

EFTER: Den fantastiske gule kjole og den søde bolero i inkamønster er begge i silke fra By Groth. Kjolen koster 1.099 kr. og boleroen 799 kr. Sølvarmbåndet er fra Mitos til 2.600 kr.

Makeover

FØR: Det evige problem er at finde tøj og sko, der passer. Ærmer og bukser er altid for lange, og der findes sjældent sko, der er små nok, for Kristine bruger str. 34-35 i sko. Kristine skal fremhæve sine slanke ben og skønne ansigt!


Kort om Kristine

Navn: Kristine Helmer-Jacobsen.

Alder: 32 år.

Bopæl: Kirkebroen i Hvidovre.

Børn: En søn på 2 år.

Job & uddannelse: Uddannet ejendomsmægler.

Interesser: Mode, bøger, hus, have og selvfølgelig familien.

Min stil: Klassisk og feminin.

Højde: 150 cm.

Vægt: 58 kg.

Tøjstørrelse: 36-38 oppe og 38-40 nede.

Læder

Makeover

Skindvest 1.999 kr. Style Butler. Silkekjole Saint Tropez 599 kr. Leggings 249 kr. Noa Noa. Taske Gina Tricot 249 kr. Sko Lise Lindvig 799 kr.

Forever denim

Makeover

Jeansene er et par stumpede piratbukser med lidt svaj, og de er perfekte til Kristine og fungerer næsten som almindelige jeans. 399 kr. Gina Tricot. Bluse Saint Tropez 399 kr. Ur Triwa 799 kr. Tekop fra Grønlykke

Læs også