https://imgix.femina.dk/media/9632e48e73dc484dbe3bf106b192316d.jpg
Stil

Nyhed: Designersko til større fødder

8. marts 2012
af Rebecca Skytte Nielsen og Jóna Olsen
Foto: Miaman.com og Thomas Laursen
Er du velsignet med en fod-størrelse i stor - kender du også til problemet med at få feminine sko, der er store nok. Men nu er der håb forude: www.miaman.com har nemlig netop lanceret deres første, eksklusive kollektion af sko – fra str. 41 og helt op til 44

De fleste kvinder kan nok godt nikke ja til, at sko er en vigtig del af deres garderobe. Som Marilyn Monroe sagde: "Giv en kvinde de rigtige sko, og hun kan erobre hele verden." Men har du en str. 41 eller derover, så kender du nok også godt til problemerne med overhovedet at finde et par sko, der er store nok.

Faktisk er det hver 7. kvinde, der har problemer, og derfor har designerparret Line Rebecca Rumhult og Thomas Willemoes Høyer netop lanceret deres første kollektion af sko, der går helt op til str. 44 . Her er både stiletter til vilde aftener, fede gummisko til hverdag, og ballerinaer og søde sandaler til varme dage.

-Jeg kender rigtig mange kvinder, der har svært ved at finde feminine sko i en størrelse 41+. Det ved jeg, de fleste gør. De store sko findes, men ofte mangler de det modemæssige aspekt og det raffinement, der gør en sko eksklusiv at se på. De fleste får oven i købet fødderne til at se endnu større ud, siger modedesigner Line Rebecca Rumhult.

Derfor har hun sammen med industriel designer Thomas Willemoes Høyer brugt to år på at udvikle en kollektion og et univers, der er skræddersyet til kvinder med store fødder. Kollektionerne designes eksklusivt i størrelserne 41- 44 og produceres i et begrænset antal.

-Ideen opstod, fordi vi så, vi kunne gøre en forskel for kvinder, der ikke passer ned i de klassiske størrelser og er henvist til fem forskellige modeller bagerst i butikken. Sådan er det ikke hos os. I vores webshop bliver kvinder med 41 + forkælet og sat i centrum. Skoene er designet specielt til dem, og de kan desuden komme med feedback og input til fremtidige kollektioner, siger Line Rebecca Rumhult

Læs og se mere til sko-kollektionen på www.miaman.com

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5ca8531f971b4fdcbb8df429a9b4c444.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9ae4e649855741ad85454f0b1be3bbf3.jpg

Læs også