Negle

Neglelak: Her er farven, du skal gå med dette efterår

af Charlotte Hallbæck 23. september 2014
Foto: L'Oréal
Hvert forår og efterår lancerer skønhedsfirmaerne nye farver til neglene, og det er altid spændende at se, hvilke farver, der bliver sæsonens it-farver. Denne sæson har L’Oréal lanceret af kollektion af neglelakker, der nok skal give blussende kinder – af en ganske særlig grund!

I 1994 gjorde Uma Thurman de mørkerøde negle til den hotteste skønhedstrend, da hun spillede rollen som den sexede femme fatale Mia Wallace i Pulp Fiction, og den dybrøde neglelak holder stadig den dag i dag.

Dette efterår kan vi så se frem til endnu en neglelakstrend, der ser ud til at ramme med fuld kraft og giver grobund for blussende kinder. Og det ser ud til, grå er den nye sort, for L’Oréal har nemlig ladet sig inspirere af den erotiske roman Fifty Shades of Grey, der nu også får premiere på det store lærred til februar. Det er blevet til neglelakskollektionen Shades of Grey, der består af 15 chikke farver og sexede latex-overflader i alle nuancer af grå. De koster fra 39,95 kr., og vi ser frem til en dampende hedt efterår!

LÆS OGSÅ: 5 nemme tips, der får neglelakken til at tørre hurtigere

 

Vidste du at...

- At 45 % af danske kvinder primært går efter en lak, der holder længe?

- At 42 % af danske kvinder ønsker en blank overflade?

- At 46 % af danske kvinder foretrækker rød neglelak

LÆS OGSÅ: Derfor bliver dine negle gule af neglelak

 

Galleri: Neglelak - her er farven, du skal gå med til efteråret