Victoria_Beckham
Mode

Victoria Beckham indrømmede det. Og nu laver hun en fed forretning på det

24. november 2023
Af Marie Emilie Hofman
Foto: Karim Jaafar/AFP/Ritzau Scanpix
Mange vil nok genkende det ikoniske citat fra dokumentaren "Beckham", som designeren nu lancerer på en T-shirt under sit eget brand.

At Victoria Beckham er en skarp forretningskvinde ved de fleste.

Som indehaver af tøjmærket af samme navn har den tidligere Posh Spice efterhånden etableret sig som en modebranchens tunge spillere.

Og fået navnet Beckham til at rime lige så meget på ekstravagant luksus som på fodbold.

Skulle man alligevel være i tvivl om Poshs talenter for at øjne en god forretning, kan man imidlertid kigge på seneste tilføjelse til brandet Victoria Beckhams repertoire.

Her har man nemlig netop lanceret en hvid T-shirt med det påtrykte citat "My Dad Had a Rolls-Royce".

Det meldte Victoria Beckham for nylig ud på sin TikTok. I en video iført T-shirten skriver hun i den muntre caption: "Jeg kan ikke kæmpe imod længere, jo, min far kørte mig i skole i en Rolls-Royce".

Citatet vil mange genkende fra den hyperpopulære dokumentar om "Beckham", der fortæller historien om den verdensberømte fodboldspillers karriere og ikke mindst ægteskabet til den lige så kendte Spice Girls-sanger.

Dokumentaren fik premiere på Netflix i oktober og har siden brudt streamintjenestens seerrekorder med 3,8 mio. visninger i den første uge.

Og her har særligt ét klip vundet offentlighedens interesse. Her interviewes Victoria Beckham om sin opvækst, hvor hun med egne ord beskriver sine forældre som "arbejderklasse".

Fra døren titter David Beckham frem, hvor han drillende udfordrer sin hustru på den udtalelse. Det gør han ved at bore i, hvilken bil hendes far kørte hende til skole i.

Så må Victoria Beckham krybe til korset og indrømme, at hendes far "kørte en Rolls-Royce i 80’erne" og derfor nok tilhørte et andet segment end arbejderklasse.

Klippet er siden gået viralt på både TikTok og Instagram dels for at illustrere den velkendte Victoria Beckham som "Posh" (oversat overklasse, red.) som vi kendte hende som i 90’erne. Men også fordi den indkapsler den kærlige, drilske pingpong mellem det ikoniske Beckham-par, som dokumentaren blandt andet også viser.

En pingpong, som parret da også er kendt for at bannerføre på deres sociale medier, hvor de jævnligt poster situationer fra familielivet med drillende kommentarer til hinanden.

Victoria Beckhams seneste TikTok er da heller ingen undtagelse, hvor hun tagger sin mand i sin caption og dermed selvironisk svarer igen på en joke, han oprindeligt var afsender på.

Og det er altså en joke, som nu også købeglade kunder kan tage del i med den nye Victoria Beckham T-shirt.

Her var fans også hurtigt rykket til tasterne, for T-shirten, der blev lanceret sidste fredag, er nemlig allerede totalt udsolgt fra brandets website. Og det er trods en pæn pris på godt 1000 kr.

Man må dermed endnu en gang tippe hatten for the Beckhams, der i den grad formår at skabe en hype om deres navn og ikke mindst deres interne familiejokes.

Og lur os, om ikke også fans kan glæde sig til, at et nyt drop af den populære T-shirt snart igen bliver tilgængeligt på webshoppen.

Artiklen blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også