Mode

Shapewear guide: Få det bedste frem i dine former

af Birgit Axelsen 17. januar 2013
Foto: Elona Sjøgren
En lille delle, der sniger sig over bukselinningen, buler ved trusse- og bh-kant og en topmave, der er alt for meget i fokus – kender du det? Der er mange sunde og fornuftige måder at fikse formerne på, MEN – den HURTIGSTE er SHAPEWEAR. Derfor har vi lavet en guide til, hvad du skal bruge for at få det bedste frem i dine former med brugen af shapewear.

Tjekliste til shapewear:- Du orker ikke kanter efter trusser eller bh.- Din numse trænger til et løft og "hopper", når du går.- Du har lige født og har brug for en fastere mave.- Din mave og dine "love handles" falder ud over bukselinningen.- Du kan godt lide, når tøjet glider over en glat overflade og sidder, som det skal.

Se her, hvad du skal bruge af shapewear under forårets modehits for at få det bedste frem i dine former. 

 

Bagdel = fordel Med The High Waister er det slut med "hoppende" numse i silkebukser og lignende, for du får form og hold på både talje, numse og lår! Den fås til 285 kr. i str. S-XL fra Trinny & Susannah.  

Er du Isvaffel, Kegle eller Cello? Find din kropstype her, og få inspiration til, hvilket tøj der fremhæver dine fortrin og skjuler skavankerne  

 

 

Formfuldendt & feminint Med shapewear-underkjolen får du bløde, rundede former, og den er perfekt under figursyede kjoler, hvor du undgår alle overgange. Du kan bruge den både med og uden bh. Fra Naomi & Nicole til 369 kr. i str. S-L.

 

 

Væk med drilledellen Med The Magic Tummy Tucker Vest kan du få styr på taljen og det, der måske kunne finde på at bule ud over linningen. Den koster 390 kr. i str. S-XL fra Trinny & Susannah, og den kan bruges med og uden bh under. 

Læs også: 10 nemme måder at skjule mormorarme på

Læs også: Lad dig inspirere af plus size modellerne

Læs også: Mormorarme-Slip af med dem med træningsøvelser

Læs også: 10 Tips-Sådan får du en flad mave