efterårsmode 2019 tendenser
Mode

Mode: Efterårets 7 største tendenser

8. august 2019
af Louise Amstrup
Fotograf: Andreas Houmann
Der er masser af energi og lune nyheder i efterårskollektionerne, som emmer af stærke farver, grafiske print, klassiske silhuetter og skarpe detaljer. Lad dig inspirerere af sæsonens syv vigtigste tendenser.

KLAR TIL EN NY SÆSON: HER FÅR DU EFTERÅRETS 7 STØRSTE TENDENSER

 

FARVER Modehusene går efteråret i møde med intense og opsigtsvækkende kombinationer i skarpe farver, der lyser hverdagen op. Gå efter enkle snit i forskellige materialer og klæd dig i de stærke farver fra top til tå eller leg med dem som enkelte splashes.   
  TERN Linjerne krydser hinanden i efterårets mange tern, der er inspireret af grafiske mønstre. Giv ternene en ny og mere modig fortolkning og kombiner de store med de små, de farverige med de neutrale i alle former for materialer.  

Bluse: Ivy and Oak, 700 kr.

Nederdel: Ganni, 1.499 kr.

Frakke: Naja Lauf, 2.999 kr.

 

BEIGE

Den nye it-farve på modescenen lige nur er beige, der både er klædelig og tidløs. Lige fra den lyse sand til den mørke camel, er farven at finde på alt fra klassiske jakkesæt, oversize sweatre og feminine kjoler, som hele looks eller bare en lille spiselig detalje.

 

T-shirt: Samsøe Samsøe, 230 kr. Jakke: Vero Moda, 799 kr.  Kjole: Zara, 179 kr.    LÆS OGSÅ: 8 modetrends fra fortiden der har fået en revival   BLOMSTER Botanik og blomster fortsætter med at hitte og holder som mønsterprint hele efteråret og vinteren igennem. Spring ud i feminine og smukke print hvor bundfarven er mørk – for der er drysset farverige blomster på alt fra kjoler, jakker, bukser og tilbehør.   
Nederdel: Noa Noa, 700 kr. Bukser: Rabens Saloner, 1.000 kr. Skjorte: Second Female, 699 kr.   STRIK Strikkepindene har været flittigt i brug hos designerne denne sæson, som byder på alt, fra vamsede kombinationer til klassiske styles i alle afskygninger og legende farver. Svøb dig ind i lun, blød strik og mix de forskellige typer garn og få et lækkert lag på lag-look.  
  HERRESTIL Gå på opdagelse i mændenes garderobe, hvor tweed, nålestriber og uldne materialer signalerer tidløs elegance. Også denne sæson tror modehusene på jakkesættet, så gå efter klassiske farver, skarpe snit og flatterende bukser i jagten på det sexede suit.  
Nederdel: Day, 899 kr.  Bukser: Filippa K, 1.700 kr. Skjorte: Mos Mosh, 799 kr.   LADYLIKE Feminine silhuetter og klassiske snit får afslappet modspil i sæsonens pæne og dydige 70'er-inspirerede tendens. Her står den på kjolelængder under knæet, klassiske skjorter og små jakker i neutrale nuancer – alt sammen i behagelige materialer som uld, bomuld og skind.  
Jakke: Second Female, 899 kr. Bukser: Second Female, 799 kr. Skjorte: Mango, 449 kr.   SHOP EFTERÅRETS TENDENSER PÅ BUDGET - KIG MED I GALLERIET HERUNDER