https://dk-femina-backend.imgix.net/storage_1/media/1301-kropstype-aeblet.jpg
Mode

Kropstype: Æblet

12. august 2013
af Trinny Woodall og Susannah Constantine
illustrationer: Aurora Kroon
Hvis din kropstype er æblet, handler det om at skabe talje og bruge jakker, der er en størrelse for lille. Se her, hvad du skal gå efter

Æblet er, per definition, rundt. Du har en krop, der giver folk lyst til at putte sig ind til dig. Men er det nemt at klæde den på? Nej, det er det ikke. Det er derfor, du tror, det er bedst at dække dig til med lag og atter lag af stof for at sikre dig, at ikke en eneste centimeter af din hud titter ud. Nogle gange viser Æblets lidt fyldigere mave sig under menstruationen. I den lavere ende af skalaen er der en smule hvalpefedt. Af alle kropstyperne er Æblet den, der synes at være mindst selvsikker. Du sætter ikke pris på din smukke hud, bryster bløde som pudevår og de guddommeligt smukt svungne ankler. Men snyd ikke andre for en vidunderlig kavalergang, der kan fremhæves med toppe med lav halsudskæring og figursyede jakker. Din krop er nem at booste med det rigtige tøj.

De vigtigste snit:

Nederdele bør lukkes i siden og være uden lægge, så man undgår ekstra buler. For skoenes vedkommende fremhæver en lille fin kilehæl de velskabte læg og ankler. Klassiske jeans fungerer ikke for dig, så gå efter tætsiddende denimbukser med brede ben.

SHAPEWEAR DU SKAL BRUGE

https://dk-femina-backend.imgix.net/1338-shapeguide-aeble.jpg

Læs også