Guide: Det smukkeste lingeri til din figur

27. juni 2012
af Charlotte Hallbæck
Illustration: Aubade
Store bryster og lille numse? Eller små bryster og stor numse? Det eksklusive franske lingerimærke Aubade giver her deres bedste tips til at finde det lingeri, der passer til din kropstype

Det er fint, delikat og noget af det mest intime på os. Og så er det vigtigt, at undertøjet sidder godt. Både, så det giver den bedste komfort, og så det ikke sidder grimt under tøjet.

Aubade er kendt for deres forførende og sofistikerede lingeri, og derfor giver det franske mærke her deres bud på, hvilken type lingeri, der passer til din kropstype. Kan du finde dig selv?

 

Timeglas
De heldige kvinder med denne kropsform kan slippe af sted med enhver type lingeri, eftersom deres slanke talje, velproportionerede skuldre og hofter af tilsvarende bredde giver dem friheden til at bære præcis hvad de har lyst til.

Tip til øverste del af kroppen: Halv- eller ¾-skåls bh for en smuk rundet og velsiddende pasform.

Tip til nederste del af kroppen: Forstærk et slankt mellemgulv ved hjælp af en talje-shaper, en G-streng eller en tanga-trusse til at forme hofterne.

Undgå: Ingenting!

 

 

H-form
Med skuldre, hofter og talje mere eller mindre af samme bredde, og efter de samme linjer, bør disse kvinders mål være at redefinere deres kurver ved at bryde den rektangulære form.

Tip til øverste del af kroppen: En V-udskæring for en harmonisk, smidig form. En bodystocking vil forstærke figuren og give illusionen af en slank talje.

Tip til nederste del af kroppen: En G-streng til at forlænge lårene.

Undgå: Bandeau bh-er, horisontale linjer.

Omvendt pyramideform
For at give disse sporty typer (brede skuldre, smalle hofter) en mere kvindelig form, er den bedste løsning at trække opmærksomheden væk fra skuldrene for at give en samlet balance til figuren.

Tip til øverste del af kroppen: En plunge-bh for at skabe en smuk kavalergang, trækkende op-mærksomheden til den nedre del af kroppen og brydende det "maskuline" aspekt af profilen.

Tip til nederste del af kroppen: En shorty med blonder eller en tanga-trusse for at kompensere smalheden af hofterne med horisontale striber.

Undgå: Bandeau bh-er som fremhæver brede skuldre.

 

Pyramideform
Indbegrebet af den feminine type med smalle skuldre og en silhouet førende ud til bredere hofter, behøver blot at trække opmærksomheden til en dykkende halsudskæring, der fremhæver skuldrene og formindsker hofterne.

Tip til øverste del af kroppen: En halv-skåls bh eller bandeau-bh, med horisontale linjer som fremhæver skuldrene.

Tip til nederste del af kroppen: Italiensk trusse, båret højt oppe på hofterne med fintsyede blonde syninger bagpå, fremhæver de generøse kvindelige kurver.

Undgå: Lave nedskæringer ved taljen og vand-rette linjer omkring det samme område, da de giver indtrykket af en lettere profil.

 

Se mere på www.aubade.com eller deres Facebook-side facebook.com/aubadeparis

Læs også: Sådan klæder du dig efter din kropstype

Læs også: Find den perfekte bikini til din kropstype

Læs også: Find din kropstype og se, hvordan du skal træne