Iris Apfel og H&M
Iris Apfel x H&M

Farver, print og voluminøse silhuetter – vi er så klar til maksimalismens førstedame Iris Apfels samarbejde med H&M

17. september 2021
Af Nico Glad Golden
Foto: H&M
Stilikonet og dronningen indenfor maksimalisme og avantgarde, Iris Apfel, lancerer nyt samarbejde med modegiganten H&M i anledning af hendes 100-års fødselsdag.

Farver, farver og flere farver. Masser af lag og smykker. Modeikonet, forretningskvinden og interiørdesigneren Iris Apfel er gået sammen med H&M om en ny kollektion, som lander online og i udvalgte butikker i starten af 2022.

Samarbejdet er en hyldest til Iris Apfels mangeårige bidrag til modebranchen og hendes konstante kreative og ekstraordinære tilgang til moden.

Apfel er en sand maksimalist og forgangsdame på mange måder. Hun er kendt for at skille sig ud og inspirere og opfordrer andre til at udtrykke sig gennem moden – og samtidig have det sjovt med det.

Iris Apfel og H&M

Men hvad kan vi så forvente af samarbejdet?

Kollektionen er en hyldest til alt det, Apfel står for og den individualist, hun er, og vi kan derfor forvente effektfulde print, dristige farver, matchende sæt og voluminøse silhuetter.

Kollektionen arbejder ud fra tankegangen ”more is more”, som er det, der beskriver og kendetegner Iris univers bedst. Højere, vildere, mere farverigt – ligesom Iris Apfel selv.

Størstedelen af materialerne i kollektionen er lavet af genanvendelige materialer, og hver enkelt item er skabt ud fra en tanke om cirkularitet og holdbarhed.

Iris Apfel x H&M kollektionen lanceres online og i udvalgte butikker i starten af 2022, og vi glæder os til at få fingrene i kollektionen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.