Efterårsmode: Sæsonens flotte farver
Mode

Efterårsmode: Sæsonens flotte farver

6. september 2019
af Line Sekula
Sommeren blev ikke helt, som vi forventede, og derfor gør vi hurtigt klar til efteråret med store farvetendenser og endnu en god undskyldning for at shoppe. Om du er til et stilrent, sexet eller opsigtsvækkende look, er du garanteret inspiration til dine næste køb.

EFTERÅRETS FLOTTE FARVER

 

Kulsort Sort er alt andet end kedeligt, og ved at mikse materialer som skind, blonder og satin skaber du et udtryksfuldt look med en rå undertone til både fest og hverdag.

 

Rød med blikfang

Til tidens fester er det farven rød, der står på menuen. Vær ikke bange for at klæde dig i en sexet rød, men bliv aftenens strålende midtpunkt. 

  LÆS OGSÅ: Efterårets 7 største tendenser   Fristende karamel Igen handler det om materialemiks og det at se ubesværet chik ud med et sæt i samme tone. Miks gerne med andre naturlige farver som beige, grå og hvid.
 
  Grøn Sæsonens store farve er fundet i naturens nuancer - alt fra mos på træer til trækronerne i den smukkeste farvepalette.   
  LÆS OGSÅ: Denne jakketype kommer vi til at se meget mere til i år   Gråtoner At pakke sig ind i strik og uld fra top til tå er en af efterårets store tendenser. Ifør dig et gråt sæt fra top til tå og lad materialerne tale for sig selv. 

 

BLIV INSPIRERET TIL LÆKRE KØB TIL EFTERÅRSGARDEROBEN I GALLERIET HERUNDER