Efterårs jakker og frakker
Mode

Efterårets bedste jakker og frakker

10. oktober 2019
af Line Sekula
Foto: Lasse Wind
Tyk blazer, dunjakke, frakke eller den rigtig bløde? Den nye sæson er fyldt med lækkert overtøj, og vi har fundet noget af det, der kan gå fra tidligt efterår til ægte vinter.

16 SMARTE JAKKER OG FRAKKER TIL EFTERÅRET

  Blazeren Lige så smuk blazeren er i al sin enkelhed, lige så chik kan den være, når du leger med flere lag. Udnyt årstiden til et personligt og brugbart look, hvor det klassiske tilbehør sætter prikken over i’et.  
  Den bløde Hvis du ønsker en nem løsning, der ikke kræver for mange lag, er bamsefrakken det bedste bud. Blød inderst til yderst og iøjnefaldende, uanset om det er med sneakers til hverdag eller glitrende øreringe til fest.   SE OGSÅ: Sko og støvler: 30 flotte par til efteråret   Dunjakken Varme, varme, varme. En kort, let dunjakke er perfekt til efteråret, og den tunge, lange dunjakke er super, når vinteren står for døren.    
  Frakken Den lange frakke er stadig et stort hit. Den må gerne være oversize og piftes op med farverigt tilbehør, der giver lidt ekstra kant.    SE DE 16 JAKKER OG FRAKKER I GALLERIET HERUNDER