sko og støvler til efteråret 2019
Stil

Sko og støvler: 30 flotte par til efteråret

12. september 2019
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Ditte Capion
De klassiske, de behagelige, de høje og de sjove. Vi har samlet alle typer i de stærkeste farver som brun, hvid og juvel til at inspirere dig til alt lige fra kolde dage til dejlige fester.

30 PAR SKO OG STØVLER TIL EFTERÅRET

Står du og skal på jagt efter nye sko eller støvler? Så kig med her, hvor vi har samlet 30 par i efterårets flotte farver. Du får inspiration til de farverige, de hvide, de brune, de sorte og dem med snakeprint.

DE FARVERIGE De farvede sko kan pifte dit casual hverdagslook op som det eneste tilbehør. De kan gøre alt ved en festkjole og sætte prikken over i’et, hvis du vælger en stærk farve.
https://imgix.femina.dk/sko-og-stoevler-1-farver-1sko-guide-2.jpg

Custommade, 2.700 kr. i str. 36-41.

DE HVIDE

Den hvide farve er blevet mere og mere populær i modebilledet. Det kan være et vovet valg til de mørkere farver, men ser supercool til det afslappede sæt med jeans, strik og frakke. Det lille ekstra. Samtidig kan de hvide sko også være elegante til et helt tone i tone-outfit.

https://imgix.femina.dk/sko-og-stoevler-2-hvid-sko-guide-3.jpg
Billi Bi, 1.399 kr. i str. 36-41. SE OGSÅ: Efterårets 7 største tendenser DE BRUNE De brune sko er naturlige og varme og giver dit outfit et helt andet udtryk end sort. Der findes et bredt udvalg af brune farver fra lys beige til chokoladebrun. Tænk på alle efterårets farver, og de brune sko vil gøre sig godt. Det ser ofte lækkert ud, hvis dine sko er en tone mørkere end din underdel.
https://imgix.femina.dk/sko-og-stoevler-3-brun-femina_02-07-2019_skoguide32549.jpg
Ilse Jacobsen, 2.400 kr. i str. 36-41.
DE SORTE Er du i tvivl, så vælg sort. Et par sorte sko, om det er støvler, sneakers, stiletter eller loafers, er et godt valg til det meste. Sorte sko, især højhælede sorte pumps, er en klassiker i de fleste kvinders garderobeskabe og kan føre dig sikkert og stilfuldt igennem dagen fra arbejde til fest.
https://imgix.femina.dk/sko-og-stoevler-4-sort-sko-guide-1.jpg
ATP Atelier, 2.900 kr. i str. 36-41. DEM MED SNAKEPRINT Her gælder lidt det samme som med sorte sko. De passer til det meste, men giver i stedet for et klassisk udtryk et mere raffineret og råt udtryk. De er superlækre til de neutrale og hvide toner, men kan også være skønne som festsko til den stærke røde eller grønne festkjole
https://imgix.femina.dk/sko-og-stoevler-5-snake-femina_nyt.jpg

Unisa, 800 kr. i str. 36-41.

I GALLERIET HERUNDER FINDER DU ENDNU FLERE SMARTE SKO OG STØVLER

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også