benedikte utzon
Mode

Designerens 5 tips til kurvede kvinder

10. august 2016
af Ida Kønigsfeldt
Liv Utzon lancerer nu mærket My Little Curvy Love til kurvede kvinder. Her får du designerens 5 bedste tips til, hvordan du skal klæde dig

Designeren Liv Utzon har netop lanceret sit nye brand My Little Curvy Love, som henvender sig til modebevidste kurvede kvinder, som ønsker kvalitet i et enkelt og moderne snit. Liv er selv en størrelse XL, og her deler hun ud af sine bedste tips.

Lækkerhedsfaktoren

Jeg tror, at lækkerhedsfaktoren er vigtig. Når du er noget, som er uden for normalen, så tror jeg, at du kan komme rigtig langt ved at være velplejet – lækre negle, lækkert hår osv. Når du er lækker i grundstammen, kan du bedre få noget tøj på.

Vis dine håndled

Lad være med at tage alt for lange ærmer på. De fleste er slanke omkring håndleddet, så vis det frem.

Tænk på længden

De færreste kraftige kvinder har pæne knæ – sørg for noget, der lige går ned over knæene.

Bamse og…

Hvis du har stor mave og meget tynde ben, så pas på med ikke at komme til at ligne Kylling.

Tænk i dine proportioner

Få noget ind, der er lidt figur. Du kan sagtens få en kurve ind bagved med f.eks. en figursyet jakke, som går ind i ryggen. Så kan du have det mere løse foran. Det giver facon. Selvom du er stor, kan du godt få facon, så lad være med at tage en sæk overhovedet. Vi kan alle have brug for at tage en sæk over hovedet engang i mellem, men tænk i din form, tænk på du har kurver, og tænk på, hvor de ligger. Nogle har dem i ryggen, nogle i taljen, nogle ved skuldrene.

Læs også: "En kvinde, der er stor, kan også være sexet" - læs hele interviewet med Liv Utzon om My Little Curvy Love her

Læs også