modetips

Bliv chik som en parisienne: 7 ting, franske kvinder gør helt rigtigt

18. juni 2018
af Line Sekula
Foto: All Over og PR.
De parisiske kvinders perfekte, men afslappede lækre look, er noget mange af os misunder. Vi har samlet 7 ting, franske kvinder ikke kan undvære i deres garderobe.

Et snert af rød

Den røde farve kan optræde på alt fra negle og læber til dit tilbehør. De bruger den røde farvepalet i små mængder, men det virker!

 

 

En lyseblå skjorte

Den blå skjorte er evig klassiker og kan bruges til alt. Brug den sammen med et par vide bukser i denim eller til et par boyfriend jeans.

Aiayu, 1.199 kr.

 

LÆS OGSÅ: 5 nemme tips, der får dit tøj til at se dyrt ud

 

Et suit

Et tyndt suit til sommeren, eller et tungere et til vinteren, det er sådan set lige meget. Pointen er, at det godt må være lidt oversize. Brug det med et par sneakers til. Afslappet og cool på samme tid.

 

En stribet t-shirt

De franske kvinder mestrer striberne. Med et par hvide jeans og en lækker sandal er du klar til de franske gader.

Zara, 129 kr.

 

Et herreur

Det er her, du godt må investere i et godt ur, for det er en klassiker og holder langt inde i fremtiden. Vælg ét med tykkere rem eller en mere robust skive.

Arne Jacobsen, 2.298 kr.

 

LÆS OGSÅ: 5 nemme måder at style den klassiske t-shirt på

 

Et par flade sko

De franske kvinder går overalt, og derfor er praktisk fodtøj er et musthave. Så gå efter en feminin loafer, lige til at stikke ud under et par vidde løse bukser sammen med en oversize skjorte.

Gardenia, 1.499 kr.

 

Lækkert hår

Det skal helst ligne, du faktisk ikke har gjort for meget ud af dig selv… på en lækker måde, naturligvis! For os med skandinavisk hår, kan en gang tørshampoo eller saltvandsspray gøre underværker – så får du det dejligste feriehår.