Mode

5 ting du skal opleve til Copenhagen Fashion Week

af Charlotte Hallbæck 29. januar 2013
Foto: Copenhagen Fashion Festival
Så rammer modeugen os igen – og der er masser af gode tilbud, spændende events og seje udstillinger at bruge ugen på

Så er modeugen over os igen, og selvom de store shows og fester til Copenhagen Fashion Week mest er forbeholdt designere, modeller og modeanmeldere, er der heldigvis også en masse fede arrangementer og tilbud for alle os andre modeinteresserede. Læs også: 3 tendenser du skal kende til foråret 2013 Her har vi udvalgt 5 events, vi i hvert fald ikke kan vente med at komme til...  

10 % hos Cos i anledning af modeugen H&M's søsterbutik Cos fejrer modeugen, så det er bare om at shoppe løs - du får nemlig 10 % på alle deres varer.

Gælder fra 30. januar til 3. februar. Se mere på cosstores.com

Modefest i Illum Illum holder dørene åbne til 21 hver aften, hvor du kan fordybe dig i alle deres eksklusive mærker. Derudover kan du få et nyt look hos skønhedsgiganten Sephora og så er der masser af tilbud, goodiebags, champagne og chokolade i de forskellige shop-in-shops.

1. februar kl. 15-21. Se mere på illum.dk

 

Modemakroner hos La Glace Det er efterhånden blevet en tradition; de berømte modemakroner hos La Glace. Tidligere macaron-designere tæller navne som Edith & Ella og Max Jenny, og i år er det så designer Astrid Andersens tur. Hun har inspireret chefkonditor Lars Juul til at lave en lækker macaron med lakrids, hindbær, hvid chokolade, citron og stjerneanis. Modemakronerne kan købes fra 29. januar til 28. februar. 

 

 

Designer-møde i lufthavnen I Københavns Lufthavn kan alle rejsende få en ekstraordinær modeoplevelse, når seks kendte modeikoner udstiller deres personlige stil og univers i en helt ny "Fashion Lounge". De seks udvalgte er Aura Dione, Christian Stadil, Silas Adler fra Soulland,Trine Wackerhausen, Frederik Lentz Andersen og Elle Cecilie Christiansen.

 

Fra 22. januar til 3. marts 2013. Se mere på cph.dk

 

Companys fejrer Malene Birger I modeugen fejrer Company By Malene Birgers 10-års-jubilæum. Alle kunder kan vinde lækre sager fra By Malene Birger samt en eksklusiv stil-session med én af Companys personlige shoppere.

 

Åbent alle dage fra 30. januar til 2. februar. Se mere på companys.com

Læs mere om, hvad du kan opleve til Copenhagen Fashion Week - få programmet på copenhagenfashionfestival.com.