https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/nyheder/2012/08/1233-modeuge-tendenser/1233-modeuge-1.jpg
Stil

De største trends i 2013

14. august 2012
af Christine Sonne-Schmidt
Den danske modeuge er netop slut, og FEMINAs modestylister har set på spændende kollektioner og afslører her de største trends til næste år

Tendenser Spring/Summer 2013 (hvor kodeordet er sporty elementer)…


#1 Hvid
Den unge designer Freya Dalsjö åbnede officielt Copenhagen Fashion Week om onsdagen med en skarp kollektion i sort og hvid. Og HVID bliver helt klart en stor tendens igen til næste forår.
Stine Goya; hvidt sæt med guld prikker, Designers Remix sporty inspireret jakke og shorts og Jesper Høvring med overdådige aftenkjoler i hvid.

#2 Metallic
De metalliske materialer forsvinder aldrig og blev vist så smukke og rå fra Anne Sofie Madsen, som havde pyntet med krystaller, guld fra Wackerhaus og bronze var også præsenteret.

4 hotte tendenser til efteråret 2012

#3 Sporty pasteller
Der er mange sporty referencer i kollektionerne og White overaskede med et skønt show, der var både feminint og sporty i lyse pasteller. Wackerhaus er indbegrebet af pasteller og i SS13 er det babyrosa og mint, men også en hel del sort og guld. By Malene Birger viste mange pasteller med klare farver - et super friskt og glad show.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/865023cdfa5d470fb268ddefcada3514.jpg

Vi nåede 40 shows på tre dage takket være Audi som igen i år valgte at sponsorere modepigerne, og vores fantastiske glade chauffør Mathias som kørte os fra show til show.


#4 Drenget minimalisme

Designers Remix var cool og enkelt tilsat få smukke farver, super fedt. Bruuns Bazaar er kendt for sin minimalisme, imens Peter Jensen viste sine små sjove indslag til de klassiske styles.

Fede accessories
Der var mange anderledes accessories på catwalken, bl.a. håndsmykker hos Stine Goya, Wackerhaus og Anne Sofie Madsen. Flade sko, især sneakers (hvilke er meget usædvanligt på modellernes fødder, på catwalken altså!) Den helt store accessories-vinder var helt klart kasketten, som sås bl.a. hos Freja Dalsjö og Stine Goya.

9 smarte tasker til den nye sæson

Det er en uge, vi stylister glæder os til, og vi blev ikke skuffede. Det var dejligt at se flere stærke farver som blå, solgul og orange sammen med pasteller og ikke så meget sort. Vi så skønne kollektioner fra bl.a. White, Anne Sofie Madsen , Jesper Høvring og Designers Remix. Den bedste showoplevelse var klart Stine Goya med sin nye kollektion La Parade Merveilleuse inspireret af cirkusverdenen. Makeup og hår var helt fantastisk med metalliske og stenbesatte ansigter og rosa hår - alt sammen rammet ind af harlekin. Man var i en anden verden.
Vi glæder os til næste år - og til at holde jer opdateret på de fedeste trends!

Christine Sonne-Schmidt og Majbritt Olsen
FEMINAs modestylister

https://imgix.femina.dk/legacy/media/fd9e273f69b04f21be23c3a5befa55e7.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/8cd1487c19dc49dc88e1e1449e28d66a.jpg

Se modeugens største hits og tendenser i galleriet nedenfor

Læs også