Mode

15 smukke sandaler (+ 5 sandaltrends i år)

18. maj 2018
af moderedaktionen
Når det danske sommervejr glimtvis viser sig fra sin milde og varme side, er det bare om at hoppe i sandalerne. Her får du 15 bud på lækre sandaler - og fem tendenser, der går igen i sommerens sandalmode

 

Der er næsten ikke nogen bedre følelse, end når sommervejret endelig lander i Danmark, og de vintertrætte fødder får lov til at blive luftet i et par sandaler igen. I år er der særligt 5 tendenser, der går igen i sandalmoden. Se dem her:

 

 

SØLV

Sølv og shine er en af de helt store tendenser dette år. De er en fin sprælsk detalje til dit outfit, og især under et par slaskede løse bukser.

Zara, 179 kr.

ATP Atelier, 1.200 kr.

Bianco, 300 kr.

 

SLIPPERS

Stort set alle skomærker har lavet en version af den fine slippers i år. Den er perfekt til stranden, da den er hurtig at få af og på.

 

FLÆSER

Flæser hitter ikke kun stort på tøjfronten, det gælder også skomoden. Husk, hvis du køber sandaler med flæser, så hold resten af dit outfit rent.

 

Pavement, 699 kr.

Angulus, 1.099 kr.

 

 

PRINT

Skomoden er også begyndt at blive præget af prints, ligefra ”mormor”-print til de mere etniske prints. Hvis du skal have sådan en sandal på, er det vigtigt at én af farverne afspejles i dit tøj.

Zara, 559 kr.

 

DEN FESTLIGE

Det er tilladt at skeje helt ud på sandalfronten i år - enten med pynt eller stærke farver. Brug dem fx til en nederdel og en simpel top - så er du festlig klædt.

Notabene, 1.695 kr.

 

Zara, 449 kr.

 

Læs også