Makeup

Makeupartistens favoritter

af Marlene Kronborg 6. marts 2011
Foto: L’Oréal Paris
Vi har bedt Anne Staunsager, som flere gange har vundet prisen som Danmarks bedste makeupartist udpege hendes helt personlige favoritter i junglen af makeupprodukter. Lad dig inspirere, og hvem ved – måske finder du dit eget nye favoritprodukt?

Touche Magique Concealer fra L'Oréal Paris, 95 kr. Min all-time-favorit er helt klart Touche Magique, som er en concealer - fantastisk til at dække mørke rande under øjnene. Konsistensen er cremet og lækker, så man ikke tørrer ud, og så fås den i forskellige nuancer, så den passer perfekt i farven. Vælg gerne en nuance, der er en tone lysere end din egen hudtone. Med denne concealer ser du frisk og veludhvilet ud, og hvem vil ikke gerne det?

Resist & Shine fra L'Oréal Paris, 85 kr. pr. stk. Resist & Shine-neglelakkerne fra L'Oréal Paris er super gode og holdbare, og så fås de i alle de smukkeste farver, man kan forestille sig. Her til forår/sommer er det tid at få lidt farve på neglene igen, kun fantasien sætter grænser. Spring ud i det, og prøv nogle af de flotte kraftige farver såsom koral eller pink. Det kan pifte enhver kvinde op!