Makeup

FEMINA tester: Roll on deo

af Marlene Kronborg 19. april 2010
Foto: Martin Tanggaard
FEMINA har testet forskellige varianter af roll on-deodoranter. Find din favorit!

 

Den grønne Biotherm Deo Pure

Den grønne Biotherm Deo Pure, 75 ml, 165 kr.Om produktetØkologisk deo baseret på ingredienser med 100 procent naturlig oprindelse, og 25 procent er af økologisk oprindelse. Er både Eco Cert- og Cosmetique Bio-certificeret.Resultat Det er rart at vide, at den deodorant, man bruger, er økologisk. Ikke desto mindre er duften meget gennemtrængende, men svedlugt oplever du i hvert fald ikke.??

 

Apotekeren Dermalog Deodorant Antiperspirant

VORES FAVORIT!Apotekeren Dermalog Deodorant Antiperspirant, 50 ml, 49,95 kr. Fås kun på apoteket.Om produktetUdviklet af danske hudlæger til meget sart og følsom hud. Uden hverken parfume, alkohol eller konserveringsmidler. Har det nordiske miljømærke Svanemærket.Resultat Trænger hurtigt ind og føles let på huden. Efterlader en dejlig tryg fornemmelse hele dagen. God at kombinere med yndlingsduften, eftersom den ikke i sig selv dufter af noget.?????

 

Den lindrende Nivea Calm & Care Roll- On

Den lindrende Nivea Calm & Care Roll- On, 50 ml, 33,95 kr.Om produktetHudbeskyttelsen lindrer og beroliger huden efter barbering, samtidig med at huden er beskyttet imod svedlugt. Fås også som stick og spray.Resultat Let at bruge, selv om den virker ret flydende ved påførelsen. Duften af grapefrugt, liljer, violer og jasminer holder hele dagen, så du skal holde af denne duft. Holder svedlugt væk hele dagen.???

 

Hår-minimerende Dove Hair Minimising

Hår-minimerende Dove Hair Minimising, 50 ml, 43,95 kr. Fås i to varianter og på spray.Om produktetMed det særlige Pro-Epil Complex og ¼ fugtighedscreme indkapsles hårene, så strukturen blødgøres, og efter få ugers brug virker hårene finere, blødere og mindre synlige.Resultat Skøn, feminin duft i Wild Rose-varianten. Let at påføre og virker yderst plejende i konsistensen. Lagde ikke mærke til "hårudviklingen". Rigtig god, holdbar deodorant.????

 

Mineral-effekt Garnier Mineral Deo

Mineral-effekt Garnier Mineral Deo, 50 ml, 32,95 kr.Om produktetIndeholder mineral af vulkansk oprindelse, som absorberer sved og lader huden ånde. Uden indhold af hverken parabener, farvestoffer eller alkohol. Fås i fem varianter og på spray.Resultat Sjov emballage - men husk lige at vende den rigtigt, så du ikke kommer til at kradse dig under armene. Vi har testet varianten Ultra Dry, som er udviklet til ekstreme forhold, som varme og sport. Mild duft, som ikke virker generende. Gav en god, tryg fornemmelse hele dagen.?????

 

 

Find den deodorant du skal bruge på shop.dk