Makeup

Trin for trin: Sådan lægger du blush og highlighter

af Mette Bundgaard 4. maj 2018
Foto: Julie Dam
Giv dine kinder en frisk og sund udstråling med blush og shine, der lynhurtigt fremhæver dine træk og giver ny glød til ansigtet.

Blush - sådan gør du

Nu skal der liv i kinderne, og det får de med en blush. Vælg en farve, der enten matcher din hudtone eller din efterfølgende læbestift eller lipgloss.  
  1. Kom blushen på som noget af det sidste i makeuppen. Så kan du bedre bedømme, hvor meget farve kinderne kan trække.
  2. Smil til dit spejlbillede. På det højeste punkt på kinden, også kaldet æblekinden, børster du nu blushen på og toner godt udad og opad. Gå eventuelt efter med en finger langs kanten, så den bliver blendet godt ind i huden og ser naturlig ud.
  LÆS OGSÅ: Makeupartistens guide til den rigtige blush - i den rigtige farve   3. Voila! En sund og frisk kulør, der løfter dine træk og giver ekstra liv til øjnene.
  3 x BLUSH
Giv dine kinder et strejf af farve og naturlig glød med Elizabeth Arden Cool Glow Cheek Tint i den varme nuance Nectar. Den vandbaserede geléformel virker kølende på huden og tones nemt ud, 300 kr. Køb den her   Få friske forårskinder med Tromborg Blush, en blush i pudderform, der nemt stryges på kinderne. Her i nuancen Coral, 180 kr. Køb den her   Bobbi Brown Pot Rouge For Lips And Cheeks Pale Pink er cremet blush og læbefarve i ét. Dup den på kinderne med en finger, og tón godt ud, 250 kr. Køb den her  
  TIP Er du mest til cremeblush, lægges den direkte på huden eller oven på din foundation. Vil du helst bruge blush i pudderform, så stryg lidt pudder direkte på kinderne eller oven på din foundation, før du bruger den. Så får du et mere jævnt resultat uden ”klatter”.   Farverne Vælg farve efter humør, og hvilken effekt du ønsker. Pink blush vil give dig et friskt udseende som efter en dejlig gåtur. Korale nuancer er allround – en dejlig farve til let solbrun hud. Gyldne jordfarver skaber et lidt solkysset look a la solpudder.   LÆS OGSÅ: Her er makeuppen der slanker dit ansigt  

Highlighter - sådan gør du

Giv ansigtet ekstra lys med shine, også kaldet highlighter, det giver flot skinnende glød til ansigtet. Shine findes både i flydende form, som creme, og som pudder og er et produkt med partikler, der lyser op og fremhæver det sted på  ansigtet, den lægges på.   1. Læg highlighteren på det øverste af kindbenene, lige over din blush, og tón godt ud. Undgå eventuelle rynker omkring øjnene, da de ellers bliver fremhævet.
  2. Træk nu highlighteren lidt op i tindingerne, og før den ind under brynet, så den nærmest ligger som i V-form. Kom eventuelt lidt i inderste øjenkrog for at give ekstra liv.
  LÆS OGSÅ:    3. Det færdige resultat: Ny, frisk glød.
  3 x highlighter

Lys ansigtet op med Revlon Highlighter Palette, en highlighter i pudderform. Findes i 3 nuancer, her Rose Glow, 109 kr. Køb den her

 

Make Up For Ever Ultra HD Liquid Highlighter er en flydende formel, som du påfører med finger eller pensel. Giver en flot naturlig udstråling, 275 kr. Køb den her

 

Få frisk, skinnende glød med Youngblood Illuminate Highlighting Palette, der indeholder 6 flotte cremeskygger med perlemor-effekt, 399 kr. 

 

LÆS OGSÅ: 5 makeup-fejl der ælder dig