makeover
Stil

Makeover: Fra bomuld til plys

28. september 2015
af Birgit Axelsen og Kirsten Holst
Foto: Heidi Maxmiling
Sanne på 47 år har godt styr på sin garderobe og foretager sjældent fejlkøb. Men det bliver lidt ensformigt, når det hele er i bomuld. FEMINAs stylist Birgit Axelsen hjælper Sanne på vej til en elegant og samtidig cool stil med grafiske mønstre, fræk plyspels og ruskindsstøvletter. Se med her, når Sanne får en makeover med FEMINA

Sanne fik en makeover med FEMINA

Hvem: Sanne Bengtsson, 47 år, Ishøj. Tøjstørrelse/højde/vægt: 36/160/52. Stil: Casual, kan godt lide at veksle mellem dyr kvalitet og gode budgetkøb. Børn: To voksne børn og en bonusdatter på 15 år. Fritid: Spiller badminton og cykler på job. Uddannelse og job: Uddannet sosu-assistent, arbejder som hjemmevejleder i psykiatrien. MAKEUP-RÅD FRA INK BY DENNIS KNUDSEN Sannes lidt tørre hud tager godt imod den næringsrige fugtighedscreme, primer og plejende foundation. Øjenmakeuppen holdes i skiffergrå nuancer med lys smoky i inderste øjenkrog samt mørkere på yderste del af låget og i globelinjen. Mascara på vipperne rammer øjet ind, og brynene tegnes let op, inden solskinspudder samt blush på kinderne matcher de sart rosafarvede læber. DE 3 BEDSTE FRA INK BY DENNIS KNUDSEN TIL SANNE Smukke, bløde skiffergrå-blå nuancer i Palette Eye Shadow 08 Smokey til 190 kr. Lip Gloss med indbygget lys og spejl til velplejede læber, Brightening Lip Gloss 02 Soft Rosa, 140 kr. Fremhæver kindben og feminine ansigtstræk i sart, smuk rosa nuance, Powder Blush 02 Pink, 160 kr. Kunne du også tænke dig at få en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du gør 3 GODE TIP Støvletter med et finere look passer til både dag og aften. Kombinér tøj i sort-hvid med støvler i en varm farve som f.eks. bordeaux. Plyspelse er alle vegne dette efterår, og de kan tilføre finesse til et simpelt look. FRISØREN ANBEFALER Sannes naturkrøller er lidt matte med diffust farvespil, så Rikke fra Dennis Knudsen giver håret en varm chokoladebrun toningsfarve, som både tilfører glans og farvespil. Der klippes en god bid af længderne med fokus på lethed i kanterne, så håret får tyngde og en feminin stil. Håret styles fyldigt og glat med rundbørste, som passer godt til Sannes krøller. Frisuren får finish med cremet voks, der trækkes gennem håret med fingrene og definerer de lækre krøller. SE FLERE FLOTTE FORVANDLINGER HER FRISØRENS TIP Krøllet hår får let et tørt look, så sørg for at give det masser af fugt og pleje.

https://imgix.femina.dk/1537-shapeguide-banner-artikel.jpg

ADRESSER

Dennis Knudsen, Ny Østergade 10, Kbh. K, tlf. 3314 0222. Ink by Dennis Knudsen, tlf. 3314 0222. Tøj og tilbehør fra Nordahn Agentur, tlf. 2091 6208. Sko fra Notabene, tlf. 3313 3813. Ingen af de nævnte firmaer kan garantere, at det anvendte stadig findes i butikkerne.

Læs også