https://imgix.femina.dk/media/article/mode-3-ugens.jpg
Stil

Månedens look: Hvis du kun skal købe tre ting denne måned

3. april 2018
af modekoordinator Line Sekula og moderedaktør Louise Amstrup
Er du i tvivl om, hvad du skal kaste dig over på din næste shoppingtur? Hvis du kun skal købe tre ting, så giver moderedaktionen dig her deres bud på et stilfuldt look i april.

Den tynde strik

Sweater, H&M, 249 kr.

Vælg din strik i et tyndt materiale, og brug den som lag-på-lag.

Lag-på-lag tendensen dominerer hvert efterår, men hvorfor ikke også bruge den her i det kolde forår? Vælg den gerne i farver, så det ikke bliver så mørkt og ”vinter”.

Miks med: Den tynde strik er perfekt til at bruge både under blazere eller med skjorter under. Den har den fordel, at den giver en mere slankende form end den store tykke strik, så derfor kan du også sagtens bruge den med vide bukser eller a-formede nederdele, uden det giver et forkert oversize look.

Jakkesættet

Blazer fra Selected Femme, 799,95 kr.

Bukser fra Selected Femme, 599,95 kr.

Vælg dit jakkesæt i lette materialer, og gå væk fra det klassiske sorte og grå. Gå i stedet efter et suit i en farve eller med print.

Pyjamaslooket har efterhånden været populært i mange sæsoner, og nu kan du efterhånden også få en del blazere til det hippe pyjamaslook. De lettere materialer gør, at det også er brugbart til sommer.

Miks med: Gør det lette jakkesæt hverdagsvenligt og hop i et par flade sandaler – det giver et flot, eksklusivt look (og så slipper vi for stiletterne!)

De farvede stiletter

Stiletter, & Other Stories, 695 kr.

Stiletterne er ikke nye i modebilledet, men hælene er skrumpet, og nu ser du stiletter med kitten heels – altså en del lavere end de traditionelle stiletter.

Der skal langt mere knald på farverne i denne sæson, når vi snakker tilbehør, og farver som rød, gul og pasteller er noget, der dukker op over det hele.

Miks med: De farvede stiletter er perfekte som kontrastfarve til et mere farveløst outfit. Hvis du specifikt går efter den gule farve, så er et par camel-farvede bukser pæne til. Hvis du har en lidt lysere hud, så brug et par sokker i stiletterne, så den gule farve ikke rammer din hud direkte.

LÆS OGSÅ: De 5 største skotrends til foråret

LÆS OGSÅ: 11 flotte forårskjoler med print

Luksusversionen

https://imgix.femina.dk/samlet.jpg

Kashmirstrik fra Graumann, 2.300 kr. Sko fra Billi Bi, 1.099 kr. Jakkesæt fra Bruuns Bazaar, blazer, 2.000 kr., bukser, 1.300 kr.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også