sko
Stil

De 5 største skotrends til foråret

22. marts 2018
af Christine Sonne-Schmidt
Foto: Jakob Kirk
Sneakers, pumps, kitten heels … selv om vi snart kender alle skotyperne, bliver designerne ved med at udvikle i andre materialer, former og detaljer. Vi guider dig igennem skoverdenen til de helt store hits denne sæson.

HER FÅR DU FORÅRETS 5 STØRSTE SKOTRENDS

KITTEN HEELS

Den lave, tynde hæl sender referencer tilbage til 1950’erne, hvor unge uskyldige piger valgte den model, da de høje hæle var ”usømmelige”. Brug dem til et par helt stramme jeans, hvor du kan lege med overdelen for at forme dit foretrukne look. Hold det stilrent med en klassisk skjorte, eller gør det sporty med en hættetrøje eller en T-shirt med print.

https://imgix.femina.dk/1811-sko-og-stoevler-body-1.jpg

Stiletter fra Ganni, 1.499 kr. Køb dem her

DE CHUNKY HÆLE

Et godt alternativ til de klassiske stiletter, fordi de er mere hverdagsvenlige. Chunky hæle er perfekte, hvis du ønsker ”stilet-følelsen”, men de har bedre komfort, da din fod har mere hæl at støtte sig på. De chunky hæle giver en lidt sporty fornemmelse og fungerer derfor godt sammen med et jakkesæt eller noget maskulint som løse bukser og en løs T-shirt.

https://imgix.femina.dk/1811-sko-og-stoevler-body-2.jpg

Sko fra Mango, 599 kr.

LÆS OGSÅ: Se knebene der gør dine stiletter behagelige

DE FLADE

Flade sko er altid et hit, men skal du ramme forårets store trend, skal du gå efter mules eller slingbacks med spidse snuder. De pynter så fint under bukser med vidde, som dækker alt bortset fra den spidse snude, og så er de også gode, hvis du ikke lige har lyst til at vise bare tæer.

https://imgix.femina.dk/1811-sko-og-stoevler-body-3.jpg
Sko fra Apair, 1.499 kr. Køb dem her
FORÅRSSTØVLERNE Støvletter er perfekte til det ustadige danske forår. Denne sæson ser vi et hav af modeller i lyse farver eller pasteller, som også hittede på catwalken denne sæson. Brug støvletterne sammen med en midinederdel og en chunky strik.
https://imgix.femina.dk/1811-sko-og-stoevler-body-4.jpg

Støvler fra Stine Goya, 3.000 kr.

LÆS OGSÅ: Disse 5 skomærker laver stiletter, der er behagelige at gå i

SNEAKERS

De har længe været en stor del af moden, og vi elsker dem stadig for deres komfort og anvendelighed. Det nye i denne sæson er ”sokke”sneakers, som er mere bevægelige og lidt mere ligner løbesko. Brug dem til en lang kjole, som får et sporty tvist – perfekt til hverdag.

https://imgix.femina.dk/1811-sko-og-stoevler-body-5.jpg
Sneakers fra By Malene Birger, 1.799 kr. Køb dem her FIND DINE NYE FORÅRSSKO ELLER STØVLER I GALLERIET HERUNDER
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også