Høje hæle
Stil

Disse 5 skomærker laver høje hæle, der er behagelige at gå i

18. oktober 2017
af Line Sekula og Alberte Carstensen
Foto: Panthermedia, PR
Du kender det sikkert: De høje stiletter er SÅ smukke - men efter få timer er dine fødder så tynget af ømhed og vabler, at skoene aldrig bliver brugt igen ... Men disse fem skomærker laver høje hæle, der både er trendy OG gode at gå i.

5 brands, der laver behagelige høje hæle

Med et par høje fra et af disse fem mærker er der lidt bedre chancer for, at fødderne holder til en hel arbejdsdag eller en nat på dansegulvet. Disse brands er nemlig kendt for deres specielt gode komfort.

Roccamore

Danske Frederikke står bag mærket Roccamore, som eftersigende laver nogle af klodens mest komfortable høje hæle. Ideen med Roccamore er at forene høje hæle med sneakers’ stødabsorberende såler, så derfor er Roccamore den første stilet i verden, som former foden til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Det kan lade sig gøre, fordi skoene er udstyret med ortopædiske såler, der er støbt i stødabsorberende latex af samme type, som Nike bruger i sneakers - og det tager over 40 procent af de stød, der ellers kommer op igennem hælen, når du går.

Pris: 1.900-2.700 kr.

https://imgix.femina.dk/rocca.jpg

Fra Roccamore til 1900 kr. og 2.700 kr. Køb Roccamore her

LÆS OGSÅ: Se knebene, der gør dine stiletter behagelige

Sargossa

Endnu et dansk mærke der kombinerer komfort og design. Sargossas højhælede sko er designet af danske Nanna Liv, hvis mål er at lave stiletter med optimal komfort, men som man samtidig ikke bliver træt af at gå i. Det har Nanna Liv opnået ved for eksempel at udforme stilettens læste på en måde, så balancen er så god som muligt, og fødderne derfor ikke overbelastes unødigt. Derudover har hendes stiletter også en lille pude placeret under sålen, som giver en mere behagelig gang. Som en sjov detalje, så har alle Sargossas stiletter små finurlige ordsprog skrevet under svangen, som for eksempel ”if only men were as satisfying as shoes”.

Pris: 1.500 - 2.600 kr.

https://imgix.femina.dk/sargossa.jpg

Fra Sargossa til 1855 kr. og 1950 kr. Køb Saragossa her

Ecco

Det danske familieejede firma Ecco blev grundlagt i Bredebro i 1963, og siden da er mærket gået hen og blevet blandt verdens førende, når det kommer til innovativt og bekvemmeligt fodtøj til hele familien. Skoenes enkle, skandinaviske designs er lavet af materialer i høj kvalitet for at sikre god komfort og fleksibilitet. Ecco tilbyder et hav af forskellige modeller, og til kvinder kan du finde både feminine og rå højhælede sko.

Pris: 700 – 2.000 kr.

https://imgix.femina.dk/ecco.jpg

Fra Ecco til 1100 kr. og 1200 kr. Køb Ecco her

Geox

Geox er også blandt frontløberne inden for komfortabelt fodtøj, og laver sko, der er lækre, moderne og stilrene. Visionen bag brandet er, at godt fodtøj er fundamentet for velbehag. Ved udformning af deres sko, højhælede især, sigter Geox derfor efter at skåne både fødder og lægge. Derudover er mærket kendt for at lave ”sko, der ånder”, hvor det italienske brand har patent på et specielt åndbart materiale, som ikke ligner noget andet på markedet.

Pris: 699 – 1.799 kr.

https://imgix.femina.dk/geox.jpg

Fra Geox til 950 kr. og 1099 kr. Køb Geox her

LÆS OGSÅ: Vi elsker sneakers: 13 nye fund

Gabor

Skomærket Gabor kombinerer traditionelt skomager-håndværk med innovativ teknologi, samt et mode- og kvalitetsbevidst blik. De lægger vægt på, at skønhed kommer indefra, og derfor har hver model af de håndlavede sko en specielt udviklet læst, som mærket betegner som ”skoens sjæl”. Når først komforten er i hus, fokuserer Gabor på at bruge de rigtige materialer. Lige så vel som de stiller høje krav til kvaliteten af produktet, stiller de også høje krav til kvaliteten af produktionen. Derfor er alle deres sko miljøvenlige.

Pris: 499 – 2.049 kr

https://imgix.femina.dk/gabor.jpg

Fra Gabor til 899 kr. og 1149 kr. Køb Gabor her

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_0.png

Læs også