Tørre hænder? 3 håndcremer, der holder, hvad de lover
Hudpleje

Konstant håndvask og afspritning: Her er 3 fantastiske håndcremer, der redder huden på dine hænder

af redaktionen 18. marts 2020
foto: Panthermedia
Mens corona raser har vi alle travlt med at spritte og vaske hænder meget ofte. Og det går naturligvis ud over huden på hænderne. Få feminas velværeredaktørs bud på 3 håndcremer, der holder, hvad de lover.

Hjem fra indkøb? Håndvask. En tur med bussen? Håndvask. På indkøb? Håndsprit i tasken.

I disse dage, hvor vi alle prøver at begrænse udbredelsen af coronavirus, får hænderne en tur med sæbe eller sprit mange, mange gange om dagen. Og det er jo det helt rigtige at gøre.

Det betyder selvfølgelig også, at huden på vores hænder er ekstra udfordret. Den bliver tør og kan sprække, og så har vi brug for gode håndcremer, der holder, hvad de lover! Vi bad feminas velværeredaktør Julie Brandt komme med sine bedste bud:

Perfekt foran computeren

Sidder du hjemme foran computeren, er det vigtigt at en håndcreme både er effektiv og trænger hurtigt ind. Acai Hand Cream fra Andrea Rudolph Care klarer begge dele med bravur. Økologiske olier og sheasmør i en let creme, der fugter og trænger hurtigt ind, så du uforstyrret kan taste videre.Acai Hand Cream, Rudolph Care, 245 kr.

LÆS OGSÅ: Du har (måske) brugt din hårkur forkert hele livet

God på natbordet

Før sengetid kan du slå dig løs med en federe creme som Weledas med mandelolie, fordi den har hele natten til at trænge ind. Den dufter mildt af citrus og er også god på neglebåndene. Citrus Hand & Nail Cream, Weleda, 79 kr.

På badeværelset

En rigtig god håndcreme til dig med sart hud er Chill Hand Lotion fra Karmameju. Den er mild og indeholder kamille, og så dufter den aromaterapeutisk af geranium og mandarin og føles som en luksus at smøre hænderne ind hver eneste gang. Let og drøj i brug. Chill Hand Lotion 02, 249 kr.

 

DIY håndcreme?

Vil du gerne klare dig uden håndcreme, kan naturlige olier som mandel, kokos – eller olivenolie også bruges Her er det vigtigt, at du smører på, mens hænderne stadig er fugtige efter vask. Olierne binder fugten, og hvis du blot kommer den på tør hud, har den ingen fugt at binde og vil så bare lægge sig på hudens overflade.

Et andet godt tip er at bruge din læbepomade på neglebåndene og har du små børn derhjemme, kan du også nappe lidt af deres kropscreme – de er ofte gode, rene og virker!