Have

Dyrk de røde bær

af Susie helsing-nielsen 11. november 2011
Haven og naturen er fuld af røde bær, som lyser op og fornøjer øjet i en tid, hvor planterne ellers ikke gør det store væsen af sig mere. Sæt kulør på vinterhaven og plant en eller flere af de mange buske og træer med smukke bær rundt omkring både i bede og i krukker

Haven og naturen er fuld af røde bær, som lyser op og fornøjer øjet i en tid, hvor planterne ellers ikke gør det store væsen af sig mere.De små rødeSæt kulør på vinterhaven og plant en eller flere af de mange buske og træer med smukke bær rundt omkring både i bede og i krukker. Sørg for at plante, så du kan se bærrene inde fra huset, så du får mest mulig glæde af dem.Røde bær findes også på f.eks. pebertræ, kaprifolie, røn, ildtorn, sargentsæble og cotoneaster.Bærrene kan være både spiselige, giftige og delvis giftige for mennesker, medens fuglene uden problemer spiser de fleste bær.Få gode tips til 4 slags røde bær i galleriet nedenfor- og hvad med lidt nyttigt til havearbejdet fra SØNDAGs shop?

Pak dine fingre ind igod kvalitet, som holderår efter år.Havehandsker i svineskindfra Hortensia.59 kr. i SØNDAG shop.>> køb dem HER. Skån dine knæ mensarbejdet står på...Knæpude fra Hortensiai vævet kunststof.99 kr. i SØNDAGs shop.Køb den HER. Varm hænderne efterhavearbejdet med en kopglohed te.Stentøjskrus med design afMartin Wiscombe.99 kr. i SØNDAGs shop.>> køb det HER.