Sharon Stone, Glenn Close, Jamie Lee Curtis
Hår

Gråt hår på 15 kendte kvinder, der giver dig lyst til at blive gråhåret

13. februar 2020
af redaktionen
foto: Mega Agency
Er du én af dem, der gruer for den dag, du finder det første grå hår i din manke? Eller har du allerede opgivet at tælle dem? Det behøver ikke være så slemt at blive gråhåret - se bare på disse 15 gråhåret kvinder, som har gjort de grå lokker til et statement

Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor hun pludselig må rykke tættere på spejlet for at se, om det virkelig er grå hår, der pibler frem i hovedbunden... For nogle af os kommer det tidspunkt tidligere end andre, men faktum er, at vi alle før eller siden må indstille os på, at lokkerne skifter farve.

Men bare fordi hårfarven falmer med alderen, behøver det ikke betyde, at det er slut med at se blændende ud. Det kræver nærmere en accept af, at det nu er en ny virkelighed - og et nyt spejlbillede.

Det viste 82-årige Jane Fonda, da hun i søndags dukkede op til Oscar-showet med ny, sølvgrå hårfarve. For første gang. Ja, bedre sent end aldrig.

Som skuespilleren Jamie Lee Curtis tidligere har udtalt til Everyday Health om dengang, hun droppede hårfarvningen:

"Åbenbaringen kom, da jeg sad i frisørsalonen og tænkte: 'Hvorfor pokker er jeg i gang med at putte sviende kemikalier i mit hår?." "Hvad siger det egentlig om os, at du kan gå ind i et lokale og opdage, at ikke én eneste kvinde har sin egen naturlige hårfarve".

Så lad Jamie Lee Curtis ord være til inspiration, hvis du selv har lyst til at tage springet. Her er i hvert fald 15 kendte kvinder, der rocker gråt hår - og giver os akut trang til selv at blive sølvfarvede på toppen!

Gråt hår på kendte kvinder