https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mode/makeover/2013/02/1307-stilboost-gitte/1307-stilboost-foer-copy-2.jpg
Stil

Fra vanedyr til cool lady

16. februar 2013
af Eva Helmbæk
Foto: Stig Lerche
Gitte Boss Thomsen har haft den samme frisure, siden hun var 16, og hun går altid i kjole og nederdel. FEMINA siger slut med plejer og foreslår en mere cool stil – dog stadig med respekt for den feminine udstråling og alderen. Gittes fine figur kan sagtens bære både kjole OG bukser, der sidder tæt, og ansigtet får mere karakter med pageklip og pandehår


https://imgix.femina.dk/legacy/media/66c31e5c7b0d48a4afd2d76ac26e7cc1.jpg

Gitte efter

NAVN: Gitte Boss Thomsen
ALDER: 50 år
BOPÆL: Rønne, Bornholm
JOB & UDDANNELSE: Kontoruddannet, biblioteksassistent
INTERESSER: Film, rejser og fitness
MIN STIL: Pæn - men sidder lidt fast i de gamle vaner
HØJDE: 160 cm.
VÆGT: 60 kilo.
TØJSTØRRELSE: 36/38
GITTE SKAL FREMHÆVE: Sin talje ved hjælp af tætsiddende kjoler og nederdele

Det brugte vi fra YSL:
Hudpleje Top Secrets/Toning & Cleansing Micellar Water, 280 kr., Skincare/Forever Youth Liberator/Global Anti Age Cream/Normal Skin, 640 kr., Eye Cream, 450 kr., Serum, 550 kr., Cosmetic Water, 250 kr., Le Teinte Touche Eclat BD 50, 350 kr., Makeup-Blush Creme Blush 4/Orange, 260 kr., Eye Shadow Harmony 8, 415 kr., Mascara Singulier/Sort, 250 kr., Eyeliner Deepest Green 5, 180 kr., Concealer/Highlighter Touche Eclat/Luminous Ivory, 280 kr., Lip Liner 17, 175 kr., og Lipstick Rouge Pur Couture 16, 250 kr.

Råd fra Karina fra YSL:
Gitte bruger en enkel makeup til hverdag og ønsker hjælp til at finde den rette foundation og øjenskygge, der ikke klatter. En primer er den ideelle makeupbase - den udglatter huden og sørger for, at øjenskyggen ikke klatter. Med foundation er det smart at have to farver, så man kan variere tonen alt efter årstiden. YSL har en lækker én, der giver glød og glans. Foundation skal testes på kæben, og man skal vælge en nuance, der er en smule lysere end éns egen hud. De brune, gyldne og grønlige toner gi'r flot kontrast til Gittes grå-blå øjne. Eyeliner langs vippekanten og masser af sort mascara indrammer øjet, læberne får glans og karakter med brunlig læbestift, og gloss og rosa blush fremhæver de flotte kindben.

Trætte lokker forvandlet til power-page

Gitte har haft den samme frisure, siden hun var 16, og de lange længder er slidte, håret lidt tyndt og meget fint. For at få Gittes hår til at syne kraftigere vælger Christina fra Stuhr at klippe op i nakken med forskudte etager, men med en fast kant forneden. Pandehåret klippes skråt for at ramme ansigtet ind. Farven bliver frisket op i form af lyse og gyldne striber.

Frisøren anbefaler
Meget fint hår skal ikke vaskes for ofte, og der skal en god shampoo til - f.eks. Bain Age Recharge fra Kérastase, som styrker og tilfører fugt til håret.

Se flere forvandlinger her

3 GODE TIP


1. Vælg tætsiddende tøj som kjoler og nederdele for at fremhæve figuren

2. Når man bærer briller, skal øjenmakeuppen altid være en smule kraftigere

3. Cool detaljer som en hvid stribe, nitter eller print giver et sejt udtryk

ADRESSELISTE

Hår: Salon Stuhr, tlf. 4585 9912.
Makeup: YSL, tlf. 4324 6020.
Tøj, sko og tilbehør er lånt hos Companys, Frederiksberggade 24, Kbh. K, tlf. 3311 3555.
Companys kan ikke garantere, at det anvendte stadig findes i butikken.

Læs også