Julekrans
Stil

Festlig julekrans - på budget

6. december 2019
af Stylesystemet
Foto: Katrine Myrhdal
En nem og billig måde at lave en julekrans på er at lave den med forskelligt udklip af papir, et par enkelte julekugler, lidt tørrede ting fra naturen og pyntebånd. Kransen kan genbruges år efter år, hvilket gør den både bæredygtig og endnu mere budgetvenlig.

Materialer:

Uroring. 14 kr. (Søstrene Grene). Vatkugler. 5 kr. pr. stk. (Panduro Hobby). Maling. 11 kr. (Søstrene Grene). Glimmer. 4 kr. (Søstrene Grene). Klokke. 10 kr. (Husflid). Julekugler til 2-4 kr. (Søstrene Grene). Blandet pap, papir og bånd, 8-25 kr. fra Søstrene Grene, Panduro Hobby og Notre Dame.

Sådan gør du:

Klip stjerner, cirkler, et fint dådyr, og fold et par vifter. Mal små vatkugler, put lim på, og drys med glimmer. Spraylim små kogler, og drys også dem med glimmer. Brug en uroring, og lim skiftevis bånd, julekugler, vatkugler, kogler etc. på med en limpistol. Afslut med et bånd i enden, så kransen kan hænge.

Tip

Gem små stykker gavepapir, papirsposer, karton og bånd, så har du altid lidt i gemmerne til en krans. LÆS OGSÅ: Lav en naturlig dørkrans af mos og kviste
https://imgix.femina.dk/juleuro2.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_6.png

Læs også