Triumph Amourette
Annonce
Stil

Event: Kom til julehygge og forkælelse hos Triumph

3. december 2018
af ANNONCE
Giv dig selv en hyggelig juleoplevelse hver fredag i december, når Triumph serverer bobler og julelækkerier til din shopping – og giver dig en goodiebag, når du køber noget.

Julen skal være fuld af hygge, god stemning og forkælelse – ikke kun for vores venner og familie, men også for os selv. Er du lige så god til at forkæle dig selv, som du er til at forkæle andre? Hvornår har du sidst gjort noget virkelig godt for dig selv?

Et lækkert sæt undertøj giver bare en god følelse indeni, og i december sætter Triumph fokus på at juleforkæle dig med shopping og julehygge for alle pengene. I butikken på Strøget i København er der nemlig åbent hver fredag op til jul med ekstraordinært meget julestemning.

Hver fredag mellem klokken 10 og 19 frem til juleaften kan du komme ind i Triumphs butik på Strøget og få et glas bobler og søde julelækkerier, mens du finder lige præcis det sæt undertøj, der passer til dig. Efter kl. 15 får de første 50 købende gæster en skøn goodiebag med hjem.

Triumph bobler og julelækkerier

Hvad får du?

  • En afslappet fredag, der handler om dig og din forkælelse
  • Gode råd om undertøj, der passer til lige præcis dig
  • Bobler og julelækkerier
  • Goodiebags til de første 50 købende gæster

Hvor og hvornår?

I Triumphs butik på Strøget i København, den 7., 14. og 21. december kl. 10-19. Adressen er Triumph, Østergade 47, 1100 København

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Se flere julelækkerier på Triumphs hjemmeside.

Læs også