Annonce
DIY

Dæk op til dine kære: 3 magiske juleborde

af Aller Creative Studio, annonce for Sirius 12. november 2020
Vi gør gerne lidt ekstra ud af borddækningen i den søde juletid. Få inspiration til din egen borddækning her.

Der er noget næsten magisk ved at samle sine nære og kære omkring et veldækket bord, og når det er jul, er det samtidig den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

1. Magisk og intimt

Har du mod på at skabe en helt anderledes stemning ved bordet, så prøv at erstatte lyset fra oven med lys i selve borddækningen. Tænk de lysende elementer ind alle de steder, du kan. Det kan være en Wave engel fra Sirius ved hvert glas, og lysende glaskugler hængt på en buket af tørrede blomster. Udnyt hele bordets længde og pynt med Wave glastræer i begge ender. Skal der mere lys til, kan du dekorere hver serviet med en lille lyskæde, f.eks. Sirius Knirke guld batterikæde med 20 led-lys til 39 kr. Vælg klare glas til borddækningen, så de passer sammen med den lysende pynt. Resultatet er dramatisk og nærmest magisk. Wave glastræer, H 22 og 26 til 199 og 249 kr. Wave glaskugler Ø 10 og 8 til 199 og 149 kr. Wave glasengel fra Sirius, H 13 til 199 kr.   

2. Natur og lys

Dæk et julebord med fokus på naturen og lyset. Her er kogler og gran fra haven taget ind, og små kerter pynter og skaber stemning ved bordet. En gylden lyskæde samler dekorationen, som løber hele bordets længde. Ved at holde udsmykningen på bordet lav, kan alle gæster se hinanden, og de små kerter, som er elektriske, brænder ikke ned. Små lyskæder vikles rundt om servietterne, så hver enkelt kuvert lyses op. Carolin juletræslys, 10 stk. til 249 kr. og Knirke guld batterikæde med 20 LED, 39 kr. Carolin juletræslys i guld. 10 stk. til 249 kr. Knirke dekorationskæde i guld med 40 LED til 69 kr.

3. Dogme-opdækning med lys

Tag udgangspunkt i ét element, her er det kogler, som det gennemgående tema i pynten af bordet. Miks naturens egne med Sirius’ Celina glaskogler, som fås både med og uden ’sne’. Erstat den sædvanlige buket på bordet med grene fra haven, og hvis du kan, så find nogle, der stadig har små grankogler på, og pynt op med de lysende versioner. Celina koglerne findes også som lysguirlande på 1,9 m – både med og uden ’sne’ til 199 kr. Snehvide Celina kogler findes i 8, 12 og 15 cm til 149, 179 og 199 kr. og i den klare version i 3 og 17 cm til 199 og 249 kr.

Om Sirius

Alle øjeblikke fortjener et varmt og stemningsfuldt lys. Sirius producerer trendsættende lysdekorationer, der skaber den særlige og hyggelige atmosfære i hjemmet eller haven. Om det er julestemningen, haven eller borddekorationen, der skal have et ekstra touch, så skaber Sirius’ lysdekorationer den perfekte stemning. Sirius udvikler via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere innovative lysdekorationer, der tager afsæt i dansk designtradition og den nordiske stil. Sirius har til formål at inspirere forbrugere til nye måder at bruge lys på og til at bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem. Find alle produkterne her.